- 17 грудня 2021
- Переглядів: 1923
Чому ресторани вибирають Lubiana та які серії популярні?
Lubiana – це сучасний бренд посуду з порцеляни європейських стандартів якості. З 1969 року бренд працює у сфері HoReCa та забезпечує професійним посудом понад 40 країн по всьому світу.
Виробництво Lubiana відрізняється високою продуктивністю, виготовляючи понад 3,5 млн одиниць посуду на місяць. Це дозволяє компанії регулярно дивувати своїх клієнтів новинками, виконувати всі терміни постачання вчасно та забезпечувати наявність популярних позицій асортименту на постійній основі.
Технологія виготовлення порцеляни Lubiana і чому він популярний?
Фарфор для професійного посуду у Lubiana виробляється за допомогою багаторазового високотемпературного випалу. Це зроблено для того, щоб продукт, який виходить у результаті, мав максимальні показники зносостійкості та тривалий термін експлуатації.
Виготовлення професійного фарфорового посуду здійснюється за кілька етапів:
- перший, так званий, бісквітний випал під температурою 1000°С;
- другий - швидкий випалювання під температурою 1400°С.
Завдяки використанню цих технологій, фарфор виходить міцним, твердим, стійким до пошкоджень та температур. Він не темніє з часом і не боїться сколів та тріщин у звичайних умовах використання посуду (стійкіший, якщо порівнювати з іншими позиціями на ринку).
Також з Lubiana не варто перейматися тим, що декор на посуді з часом втратить свій зовнішній вигляд і почне затиратися.У процесі виготовлення декору використовуються методи високотемпературного випалу, завдяки яким стійкість візерунків та інших елементів дизайну на посуді є максимально високою.
Виробництво професійного посуду здійснюється з використанням найсучаснішого у світі обладнання: такого як ізостатичні преси, пристрої для лиття під тиском та пристрої для механічного скління, енергозберігаючі печі Рідхаммера та Грюна. А також глазурні печі, які дозволяють виробляти тарілки, чашки та інший посуд, що підходить для мікрохвильових печей та посудомийних машин.
Тому посуд дуже зручний у догляді та не вимагає особливих умов експлуатації.
Переваги професійного порцелянового посуду від Lubiana
- Інноваційний підхід до виготовлення та постійне зростання як і унікальні характеристики продукції виробника
Використання технологій, які дозволяють створювати продукт з оптимальними умовами для експлуатації у ресторанах та кафе.
- Унікальний дизайн та естетика посуду
Бренд постійно співпрацює з дизайн-студіями Німеччини та Італії, що дає змогу розробляти посуд в унікальних трендових дизайнах ринку Європи.
- Широкий асортимент та можливість вибору
Lubiana пропонує 80 дизайнів, близько 2000 форм та понад 3000 варіантів декору. Таким чином, можна вибрати унікальний та максимально підходящий для вашого закладу білий посуд.
- Безперервність виробництва
З оборотом понад 3,5 млн одиниць на місяць Lubiana забезпечує широкий асортимент, постійну наявність популярних позицій та систематичний вихід новинок під тренди ринку HoReCa.
Популярні серії бренду Lubiana
-
Kaszub/Hel
Kaszub/Hel — серія бортового посуду бренду з широким асортиментом тарілок, чашок, блюд, салатників та іншого посуду з порцеляни.
2. Hotel
Hotel — серія безбортових тарілок для HoReCa. Одна із двох безбортових серій бренду. Відмінною рисою цих тарілок є товщина конструкції тарілок, яка є помітно більшою, ніж в асортименті іншої безбортової серії.
-
Boss
Boss — також безбортова серія з меншою товщиною конструкції посуду. Найпопулярнішою є тарілка кругла глибока, яка чудово підійде для подачі супів у ресторанах.
-
Ameryka
Ameryka — серія тарілок, чашок, блюд та салатників, в якій найпопулярнішими є круглі тарілки з невисокими бортами. Завдяки лаконічному та стриманому дизайну, посуд доповнює мінімалістичний інтер'єр у закладах.
-
Paula
Paula — у цій серії найбільшою популярністю користуються чашки для чаю. Вони популярні завдяки простому та лаконічному дизайну класичних порцелянових чашок, які підходять під будь-який інтер'єр та є універсальним рішенням для кафе, барів, кав'ярень та інших закладів.
-
Afrodyta
Afrodyta — серія фарфорового посуду з ажурними візерунками та дизайном. Найбільш популярними в серії є тарілки із вишуканим дизайном бортиків.
-
Classic
Classic — серія чашок, страв, тарілок, блюдець та салатників з гострими кутами та строгими чітко вираженими формами.
-
Rita
Rita — серія салатників різних форм: як круглих, і квадратних, і прямокутних.
-
Lodge
Lodge – тарілки та салатники нестандартних форм. Серія класичного посуду в нестандартному дизайні для тих, хто хоче вибрати оригінальний посуд сервіровки для свого закладу.
Чому класика популярна?
Незважаючи на появу нових форм, дизайнів та тенденцій у професійному посуді, класичний варіант білих тарілок залишається найпопулярнішим на сьогоднішній день. Власники закладів вибирають класичний варіант посуду за його універсальність, практичність, естетичну привабливість та зручність у використанні.
Ми виділяємо такі основні причини популярності класики у закладах громадського харчування:
- білий посуд універсальний: змінюючи варіації візерунків та інших елементів дизайну на тарілках, можна підібрати той посуд, який підійде під будь-яке заклад, але при цьому бути його унікальною складовою;
- тренд на білий посуд залишається актуальним роками, тому купуючи класику, можна не переживати, що незабаром він застаріє;
- білий посуд у закладах громадського харчування часто доводиться замінювати або докуповувати, з білими тарілками це буде набагато простіше, оскільки вони представлені у різних варіантах на ринку;
- при оформленні страв на білому посуді, шеф-кухар має більше простору для своєї творчості та креативу;
- на білому посуді успішно виглядають різні страви: починаючи від м'ясних, і закінчуючи десертами.
Обрати та купити фарфор Lubiana
Обрати та купити фарфоровий посуд Lubiana можна у компанії Accord Group. Ми є офіційними постачальниками колекцій бренду з Польщі та пропонуємо в нашому асортименті найпопулярніші моделі.