- 21 березня 2018
- Переглядів: 1123
кулінарний сифон iSi 0,5 л и баллончики iSi Cream Charger.
Спосіб приготування
Закип'ятіть 3 столові ложки соку сицилійського апельсина з агар-агаром протягом 2-х хвилин. Додати інші інгредієнти. Пропустіть суміш через воронку з ситом прямо в кулінарний сифон iSi об'ємом 0,5 л. Вкрутіть один балончик і інтенсивно струсіть. Охолоджуйте протягом щонайменше 6 годин. Перед подачею енергійно струсіть.
Спосіб подачі
Закип'ятіть сік одного апельсина з 2 столовими ложками води, 1 столовою ложкою коричневого цукру та спеціями для глінтвейну. Додайте 100 мл червоного вина та 50 мл лікеру Апероль та нагрійте.