- 12 липня 2017
- Переглядів: 2635
Аперитив – блюдо, але частіше алкогольний напій, якій подається перед прийомом їжі для поліпшення апетиту і травлення. Ділимося класичним рецептом аперитиву, він точно допоможе розслабитися після робочого дня. Час приготування займе близько 30 хвилин.
Інгредієнти
- 100 мл води
- 200 мл Martini Rosso
- 200 мл Martini Bitter
- 2 листи желатину
- 25 мл свіжого апельсинового соку
Для приготування радимо використовувати оригінальні сифони iSi (Австрія). Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.
Спосіб приготування
- Пом'якшити желатин у воді.
- В цей час змішайте Martini Rosso, Martini Bitter і воду.
- Потім нагрійте невелику кількість суміші з Martini і води, щоб розчинити в ній желатин.
- Додайте залишок суміші.
- Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в сифон об'ємом 0,5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
- Охолоджуйте протягом 6 годин.
Спосіб подачі
- Налийте 25 мл апельсинового соку, додайте кілька кубиків льоду і отримати суміш.
- Швидше подавайте гостям.
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.