- 08 серпня 2017
- Переглядів: 3248
Про корисні властивості буряка можна говорити нескінченно. Крем-суп з буряка – не тільки корисна, але і шалено смачна страва. У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати крем-суп з буряка з допомогою кулінарного сифона. Час приготування займе приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти
- 150 мл овочевого бульйону
- 250 г буряка
- 50 мл вершків
- 1 цибулина
- 10 г масла
- 15 г борошна
- 2 лаврові листки
- 1 г солі
- 1 г білого перцю
- 1 г кмину
Для приготування крем-супу ми рекомендуємо використовувати професійні сифони iSi. Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.
Спосіб приготування
- Обсмажте порізану цибулю з невеликою кількістю масла в каструлі.
- Додайте овочевий бульйон і буряк, варіть до м'якості.
- Збийте блендером до однорідності отримати суміш.
- Додайте вершки і борошно, потім трохи підігрійте. Приправте травами.
- Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л. використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.