- 07 серпня 2017
- Переглядів: 1794
Підготовка до відкриття закладу
Ідея відкриття закладу громадського харчування, ресторан, бар, кафе, їдальня, закусочна, піцерія, магазин-кулінарії, в більшості випадків пов'язана з цілою низкою питань у розрізі технологічного проектування:
- Як «прив'язати» концепцію підприємства до обраного приміщення, дотримуючись при цьому всіх вимог нормативних документів: санітарні, протипожежні, екологічні, архітектурні та інші?
- Як правильно зонувати об'єкт, щоб підприємство було рентабельним та затишним, уникаючи при цьому зустрічного перетину потоків сировини та готової продукції?
- Яке технологічне обладнання вибрати, враховуючи формат та потужність підприємства? Які перспективи його обслуговування?
- Які енергоносії та в якій кількості потрібні для забезпечення повноцінної роботи технологічного обладнання, яка потреба в інженерних системах для його безперебійної роботи?
- Як організувати прийом сировини, зберігання та її подальшу кулінарну обробку? Які варіанти реалізації готової продукції? Як утилізувати відходи виробництва?
- Як організувати перебування персоналу на робочих місцях, дотримуючись норм охорони праці та правил особистої гігієни?
- Як планувати приміщення для відвідувачів так, щоб умови перебування у Вашому закладі були максимально комфортними?
Запитань багато, а відповідей мало? Тоді вам до нас! Компанія «Акорд Груп» допоможе втілити Вашу ідею у життя. На ці та багато інших питань дасть відповідь технологічний проект, який розроблять наші фахівці.
Можливі варіанти проектування:
- Якщо приміщення знаходиться на стадії проектування або на стадії будівництва (коли ще не зведено перегородки) – Ви можете замовити у нас об'ємно-планувальне рішення всієї будівлі громадського харчування.
- Якщо приміщення вже має зонування – технолог-проектор зробить розстановку технологічного обладнання згідно з Вашою компоновкою.
- Якщо Ви купуєте обладнання у нашої компанії — наші фахівці підберуть якісне обладнання та розроблять схеми підключення до електроенергії, системи водопроводу та каналізації, вкажуть на плані розміщення трапів та вентиляційних парасольок. З Вашого боку потрібен лише план приміщення майбутнього підприємства та технічне завдання.
- Ми також можемо виїхати на замір об'єкта та перенести план закладу в електронний формат.
План розміщення обладнання часто включає кілька варіантів розстановки, але на етапі планування — це коштує набагато дешевше, ніж після відкриття закладу. Технологічне проектування здійснюється на платній основі та становить 85 грн. за квадратний метр проектованої зони. Купуючи обладнання у компанії «Акорд Груп», вартість проекту частково або повністю зараховується в рахунок вартості обладнання.
Рекомендуємо також звернути увагу на послугу комплексного оснащення, яка допоможе заощаджувати не лише ваші гроші, а й час.
Компанія «Акорд Груп» дорожить своєю репутацією та намагається дуже відповідально виконувати доручені нам проекти.