Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Який холодильник використовувати, якщо площа обмежена?

Холодильне кухонне обладнання — це надзвичайно важливе обладнання, яке зазвичай потребує великої площі для ефективної роботи. Після постачання продуктів та в час-пік особливо не вистачає поверхонь та місць, тому на допомогу завжди приходить альтернатива холодильним шафам — холодильні столи.

Холодильні столи створюють додаткові зручності. Допомагають швидко дістатись до продуктів, які необхідні завжди під рукою, завдяки конструкції. Під поверхнею розташовані секції для зберігання охолоджених інгредієнтів. В залежності від потреби вони можуть бути:

  1. Одно-, дво-, трьо- та чотирьодверними. Залежить від об'єму наповнення.

  2. З прозорими або глухими дверима. Прозорі полегшують процес пошуку необхідного інгредієнту.

  3. З висувними шухлядами. У деяких моделях є можливість переставляти та змінювати відстань між полицями, для оптимізації під висоту посуду і кількість інгредієнтів.

  4. Виготовлені з нержавіючої сталі, які не піддаються корозії.

Серед нашого асортименту ви можете підібрати оптимальний варіант, який ефективно вирішував би ваші задачі та економив електроресурси.

Холодильний стіл StalgastНаприклад, стіл холодильний для піци Stalgast, 2-х дверний. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі, а поверхня — з граніту, які не допускають появи корозії.

Вбудовано 5 гастроємностей GN ⅙ до 15 см, які входять у вартість столу. Температурний режим: +2/+8°C.

Вбудовані додаткові функції, які зекономлять вам час та сили в обслуговуванні:

  • автоматичне розморожування;

  • електронний контролер з температурним дисплеєм, де ви можете самостійно встановити та контролювати температуру;

  • автоматичне випаровування конденсату, за допомогою якого не накопичується вода.

Професійне обладнання у рази спрощує щоденну роботу на кухні.

Дізнайтеся більше про асортимент обладнання за номером +38 (098) 33 777 88 або на нашому сайт.

Попередня стаття Наступна стаття