Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Красива подача в скляній банці

Ви шукаєте унікальний і красивий спосіб оформлення страв, напоїв, морозива, салатів та десерти? Наша пропозиція – скляна банка!

Переваги оформлення страв у скляних банках

  • Форма і розмір. Банки бувають різних розмірів і форм, що робить їх ідеальними для подачі всього, від перших страв до напоїв і десертів.
  • Порційний контроль. Скляні банки дозволяють точно контролювати розмір порцій. Ви можете наповнювати банки заздалегідь. Крім того, ви можете використовувати різні розміри банок для різних типів страв, що сприяє гнучкості меню.
  • Видимість. Скло дозволяє клієнтам побачити й оцінювати подачу страви або напою. Це важливо, особливо якщо ви пропонуєте салати, десерти або блюда з шаровим компонуванням.
  • Можливість зберігання та перенесення. Скляні банки можна використовувати для попереднього приготування і подальшого зберігання страв та їх перенесення.
  • Безпека та гігієна. Скло є безпечним матеріалом для контакту з їжею. Крім того, скляні банки легко миються та дезінфікуються, забезпечуючи високі стандарти гігієни, що особливо важливо в харчовій галузі, де безпека є пріоритетом.
  • Брендування та маркетинг. Скляні банки можна використати як маркетинговий інструмент для підвищення впізнаванності бренду. Ви можете нанести свій логотип на банки, що сприятиме підсиленню ідентичності бренду. (Про це ми детально розповіли у статті про Брендування).

Ідеї подачі

Починати варто з насолоди прохолодними напоями. Візьміть високу банку з вузьким горлом і наповніть її алкогольним чи безалкогольним напоєм і додайте шматочки фруктів або трав для красивої подачі. Не забудьте додати металеві трубочки.

Тепер можна подавати головні страви. Заповніть пошарово широку і глибоку банку (більшість віддає перевагу банкам розміром з пінту) листям салату або овочами, нутом або квасолею, морепродуктами, рибою або м’ясом, додайте трохи горіхів, спецій та заправки – і вуаля, гарнір і салат готові. Можна стилізувати суміш для супу з дикого рису і ячменю, салат Тако або салат із пастою Песто.

Десерт. Існує безліч ідей подачі десертів в скляних банках. Від мусів до тістечок і пирогів, наприклад, тарт з заварним кремом і ягодам або з сиром Дорблю, пиріг Червоний оксамит, мариновані та печені яблука.

Насамкінець, морозиво. Подавайте морозиво в об'ємній банці, щоб вийшов унікальний і візуально привабливий десерт. Покладіть на дно банки кубики льоду, а зверху поставте вафельні стаканчики з морозивом. Або покладіть на дно банки м’яту, а на шийку банки покладіть кульку морозива.

Як бачите, скляні банки - це універсальний, візуально привабливий і доступний спосіб подачі страв, напоїв, морозива і десертів. Використовуйте ці ідеї для натхнення аби створити власні ефектні подачі страв і напоїв в скляних банках.

 
Попередня стаття Наступна стаття