Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Nitro Cold Brew не здає свої позиції

Nitro Cold Brew став популярним форматом альтернативного кавового напою Cold Brew Coffee, і не здає свої позиції.

Влад Бородін поділився секретом приготування Nitro Cold Brew за допомогою сифону iSi Nitro Whip:

"Свій Nitro Cold Brew я готую в сифоні iSi Nitro Whip, для того щоб надавати своєму напою молекул азоту, це дозволить отримати більш легку і вершкову текстуру ніж у звичайного колд брю.

Попередньо я охолоджую сифон і колд брю, так як оптимальна температура замішування азоту і рідкої частини не повинна перевищувати 5 градусів Цельсія.

Заливаємо колд брю в сифон і вкручуємо один балон N2, після чого інтенсивно все розмішуємо. 1 балона вистачить на 4 порції нітро колд брю.

 Nitro Cold Brew

Окрім прямого призначення сифона його можна використовувати як відмінний стиль замішування коктейлів з кавою та алкоголем. Нітро стиль — абсолютно новий стиль змішування коктейлю за допомогою Нітро сифона і балона азоту в 150 бар на відміну від звичайних нітрогенових балонів в яких 10 бар. Це дає вершкову неповторну текстуру будь-якому напою."

Експерементуй та використовуй потенціал сифону iSi Nitro Whip на повну! smiley

 

Попередня стаття Наступна стаття