Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Рецепт: свинина в зеленій паніровці з ягідним соусом на основі демігласу, морквяним пюре та картопляними крокетами


Меню — кропітка робота, в якій враховуються побажання гостей, сезонність продуктів та тренди року.

Бренд-шеф Unilever Food Solutions Україна Дмитро Будашка розробив унікальну страву у співробітництві з Accord Group: свинина в зеленій паніровці з ягідним соусом на основі демігласу, морквяним пюре та картопляними крокетами. Кожен шматочок інгредієнту соковитий та викликає хвилю захоплень. У відео Дмитро продемонстрував складові та етапи приготування страви, які ви можете переглянути нижче.
 


Складові страви

Свинина

• Вирізка свинини – 350 г

• Приправа Делікат до м’яса Knorr – 4 г

• Масло вершкове – 20 г

.

.

Паніровка зелена

• Петрушка свіжа – 35 г

• Укроп свіжий – 15 г

• Сухарі Панко білі – 120 г

• Сіль – 1 щіпка

• Часник – 2 зубчики

Соус ягідний на основі демігласу

• Цибуля – 30 г

• Масло вершкове – 20 г

• Ягідний джем – 50 г

• Соус Деміглас Knorr – 50 г

• Вода – 500 мл

• Кориця мелена – 1 паличка

.

Картопляні
крокети н/ф
 

• Сухе картопляне пюре з молоком Knorr – 65 г

• Вода – 350 мл

• Масло вершкове – 10 г

• Яйце – 1 шт

• Сіль – 1 щіпка

• Борошно – 10 г

• Гриби опеньки смажені – 10 г

Пюре з моркви

• Вода – 200 мл

• Морква – 200 г

• Сіль – 1 щіпка

• Сухе картопляне пюре з молоком Knorr – 15 г

Декор

• Гриби опеньки – 30 г

• Масло вершкове – 10 г 

• Мікро зелень – 1 г

• Квіти їстівні – 1 г


Для детального перегляду пропонуємо завантажити розроблену бренд-шефом технологічну карту страви.

  Завантажити технологічну карту

Готуємо кулінарні шедеври з Unilever Food Solutions Україна та Accord Group разом.

Попередня стаття Наступна стаття