Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Еспума з спаржі за допомогою кулінарного сифона

Эспума из спаржи

Спаржа – містить в собі безліч різноманітних вітамінів, але при цьому мінімальну кількість калорій. Еспума з спаржею –  дуже легке і ситне блюдо, яке заслуговує місця в вашому літньому меню. Час приготування: 45 хвилин. Рівень складності: середній.

Інгредієнти для приготування еспуми

  • 500 г спаржі
  • 1 лимон
  • 1 г солі
  • 2 листи желатину
  • 50 мл вершків
  • 1 г цукру

Приготування

  • Приготувати спаржу в підсоленій воді з цукром і скибочкою лимона.
  • Потім пюре спаржі і 150 мл спаржевого бульйону збити в блендері до однорідної маси. Отриману суміш процідити через ситечко і додати в пюре спеції.
  • Розігріти пом'якшений і пресований желатин в 50 мл спаржевого бульйону (60 ° C), а потім додайте решту суміші.
  • Отриману суміш залити в сифон.
  • Заправте сифон одним балончиком iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть сифон. Охолоджувати протягом 6 годин.

Порада від iSi

Щоб створити зелену спаржу з еспуми, візьміть 450 г зеленої спаржі і 50 г бланшованого і протертого шпинату. Для сифона 1 л iSi Whipper потрібно подвоїти всі інгредієнти, а для 0.25 л iSi Whipper – скоротити вдвічі.

Попередня стаття Наступна стаття