Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Кейтерінг. Останні тенденції

Кейтеринг

Кейтерінг став невід'ємною частиною ресторанного бізнесу України. Всі ми знаємо, що сучасний світ не виносить одноманітності, про яку б сферу не йшлося – всюди безперервно відбуваються зміни. Двигуном прогресу в будь-якому бізнесі є постійний потяг ставати краще, розширювати межі знань у своїй сфері діяльності, і кейтеринг тут не є винятком.

 

За останні роки кейтеринг перестав бути лише сервісом, який здійснює обслуговування заходів різноманітного спрямування. Тепер це ціле мистецтво, за допомогою якого можна здивувати та справити незабутні враження на гостей.

Тенденції у сфері кейтерингу

Зелені коктейлі

Ми завжди триматимемо в наших серцях класичні коктейлі, такі як Cosmopolitan та Old Fashioned, але не можна заперечувати тенденцію здорового харчування. На піку популярності зараз знаходяться коктейлі з різноманітних овочів та трав. Як щодо коктейлю з ревеню, лаванди чи розмарину? Можливості стають безмежними.

Зеленые коктейли для кейтеринга

Майстер-класи

Дайте можливість вашим гостям поспілкуватись з тим, хто готував для них їжу. Адже людям подобається не лише вживати їжу, а й спостерігати за процесом приготування страв. Невеликий майстер-клас від шеф-кухаря не залишить байдужим нікого. Інший варіант – дозвольте гостям додати трохи своєї творчості до процесу приготування.

Локальні продукти та місцеві рецепти страви

Що може бути краще, ніж усім знайомі страви, виготовлені з локальних продуктів? Відмінна можливість познайомити гостей з традиційною кухнею вашого регіону. Не забудьте додати трохи креативу під час оформлення страв. Нестандартний вид страви може здивувати будь-якого гостя.

Молекулярна кухня

Для створення 100% wow ефекту використовуйте молекулярну кухню. Повірте, гості ще довго пам'ятатимуть эспуму из шпината, сферичну моцарелу або апельсинові спагетті. Тут буде доречний майстер-клас від шефа, про який ми писали вище.

Молекулярная кухня

Креатив у сервіруванні та подачі страв

Страви готові, тепер залишилося вирішити, як ви їх подаватимете. Відійдіть від звичної подачі страв, вибирайте нестандартний посуд. Наприклад, салати можна подавати у невеликих склянках. Не забувайте про декор на столах. Не обмежуйте свою фантазію та вибирайте: живі квіти, пальмові гілки чи дерев'яні конструкції, які будуть служити підставками для їжі.

Молекулярная кухня

Сподіваємося, ви вже обрали у якому напрямку рухатиметеся далі. В інтернет магазині Accord Group надано широкий асортимент товарів, які допоможуть зробити ваше свято ще смачнішим та яскравішим.

 

Попередня стаття Наступна стаття