Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Що потрібно для проектування ресторану чи кафе?

Проектирование ресторана

Підготовка до відкриття закладу

Ідея відкриття закладу громадського харчування, ресторан, бар, кафе, їдальня, закусочна, піцерія, магазин-кулінарії, в більшості випадків пов'язана з цілою низкою питань у розрізі технологічного проектування:

 

  • Як «прив'язати» концепцію підприємства до обраного приміщення, дотримуючись при цьому всіх вимог нормативних документів: санітарні, протипожежні, екологічні, архітектурні та інші?
  • Як правильно зонувати об'єкт, щоб підприємство було рентабельним та затишним, уникаючи при цьому зустрічного перетину потоків сировини та готової продукції?
  • Яке технологічне обладнання вибрати, враховуючи формат та потужність підприємства? Які перспективи його обслуговування?
  • Які енергоносії та в якій кількості потрібні для забезпечення повноцінної роботи технологічного обладнання, яка потреба в інженерних системах для його безперебійної роботи?
  • Як організувати прийом сировини, зберігання та її подальшу кулінарну обробку? Які варіанти реалізації готової продукції? Як утилізувати відходи виробництва?
  • Як організувати перебування персоналу на робочих місцях, дотримуючись норм охорони праці та правил особистої гігієни?
  • Як планувати приміщення для відвідувачів так, щоб умови перебування у Вашому закладі були максимально комфортними?

Запитань багато, а відповідей мало? Тоді вам до нас! Компанія «Акорд Груп» допоможе втілити Вашу ідею у життя. На ці та багато інших питань дасть відповідь технологічний проект, який розроблять наші фахівці.

 

Варианты проектирования ресторана

Можливі варіанти проектування:

 

  • Якщо приміщення знаходиться на стадії проектування або на стадії будівництва (коли ще не зведено перегородки) – Ви можете замовити у нас об'ємно-планувальне рішення всієї будівлі громадського харчування.
  • Якщо приміщення вже має зонування – технолог-проектор зробить розстановку технологічного обладнання згідно з Вашою компоновкою.
  • Якщо Ви купуєте обладнання у нашої компанії — наші фахівці підберуть якісне обладнання та розроблять схеми підключення до електроенергії, системи водопроводу та каналізації, вкажуть на плані розміщення трапів та вентиляційних парасольок. З Вашого боку потрібен лише план приміщення майбутнього підприємства та технічне завдання.
  • Ми також можемо виїхати на замір об'єкта та перенести план закладу в електронний формат.

План розміщення обладнання часто включає кілька варіантів розстановки, але на етапі планування — це коштує набагато дешевше, ніж після відкриття закладу. Технологічне проектування здійснюється на платній основі та становить 85 грн. за квадратний метр проектованої зони. Купуючи обладнання у компанії «Акорд Груп», вартість проекту частково або повністю зараховується в рахунок вартості обладнання.

Рекомендуємо також звернути увагу на послугу комплексного оснащення, яка допоможе заощаджувати не лише ваші гроші, а й час.

Компанія «Акорд Груп» дорожить своєю репутацією та намагається дуже відповідально виконувати доручені нам проекти.

Попередня стаття Наступна стаття