Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Ягідний мус з допомогою сифона iSi

Ягодный мусс

Влітку в кожному з нас живе маленький гедоніст, який хоче насолоджуватися моментом, їсти тільки смачні і свіжі страви. А оскільки прилавки ринків заповнені свіжими фруктами і ягодами, радимо не втрачати час і приготувати дуже смачний мус. Приготування займе приблизно 30 хвилин.

Інгредієнти

  • 250 свіжих ягід
  • 150 мл вершків
  • 70 г цукрової пудри
  • 30 мл Grand Marnier
  • 4 листа желатину
  • 1 ванільний боб
  • 1 лимон

Спосіб приготування

  • Зробіть пюре з ягід, додайте цукор і змішайте до однорідної маси.
  • Додайте в суміш, що вийшла ваніль і дрібно натерту цедру лимона.
  • Нагрійте Grand Marnier до 50 ° C і розчиніть в ньому пресований желатин.
  • Змішайте ягідне пюре, вершки і розчинений в Grand Marnier желатин.
  • Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в сифон об'ємом 0,5 л. Заправте один балончик iSi  Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Спосіб подачі

Радимо прикрасити ягідний мус свіжими фруктами і ягодами.

Поради для приготування

  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
  • При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
Попередня стаття Наступна стаття