Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Як приготувати крем-суп з буряка з допомогою сифона?

Про корисні властивості буряка можна говорити нескінченно. Крем-суп з буряка – не тільки корисна, але і шалено смачна страва. У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати крем-суп з буряка з допомогою кулінарного сифона. Час приготування займе приблизно 45 хвилин.

 

Інгредієнти

  • 150 мл овочевого бульйону
  • 250 г буряка
  • 50 мл вершків
  • 1 цибулина
  • 10 г масла
  • 15 г борошна
  • 2 лаврові листки
  • 1 г солі
  • 1 г білого перцю
  • 1 г кмину

Для приготування крем-супу ми рекомендуємо використовувати професійні сифони iSi. Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.

Спосіб приготування

  • Обсмажте порізану цибулю з невеликою кількістю масла в каструлі.
  • Додайте овочевий бульйон і буряк, варіть до м'якості.
  • Збийте блендером до однорідності отримати суміш.
  • Додайте вершки і борошно, потім трохи підігрійте. Приправте травами.
  • Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Поради для приготування

  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л. використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
  • При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
Попередня стаття Наступна стаття