Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Середземноморська картопляна піна зі смаженим ягням

Картофельная пена

Картопля – самий універсальний продукт, який використовується у всіх кухнях світу. Сьогодні ділимося шалено смачним і не банальним рецептом середземноморської картопляної піни.

Інгредієнти

  • 150 мл молока
  • 50 мл вершків
  • 0,25 г солі
  • 0,25 г перцю
  • 2 столових ложки оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цедра лимону
  • 2 гілочки розмарину
  • 300 г картоплі
  • 0,25 г мускатного горіха

Для приготування картопляної піни ми рекомендуємо використовувати кулінарний сифон iSi 0.5 л. і балончики iSi Cream Chargers.

Спосіб приготування

  • Закип'ятіть очищену картоплю в підсоленій воді з гілочкою розмарину протягом 10 хвилин. Потім злийте воду і залиште ненадовго остигати.
  • Нагрійте молоко з часником і гілочкою розмарину, після цього додайте в отриману суміш вершки. Змішайте теплу картоплю і молочну рідину. Змішувати краще вручну без використання міксера.
  • Приправте отримане пюре сіллю, перцем, мускатним горіхом і лимонною цедрою. Залиште на 2-3 хвилини в холодильнику. Суміш повинна мати рідку консистенцію.
  • Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Спосіб подачі

  • Наріжте чебрець, часник і розмарин, змішайте з оливковою олією і в отриманій суміші маринуйте ягня мінімум 2 години. Нагрійте духовку до 80 ° C і запікайте 40 хвилин.
  • Подавайте картопляну піну з нарізаним м'ясом і помідорами.
Попередня стаття Наступна стаття