Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо соус васабі за допомогою кулінарного сифона

Готовим соус васаби

У цьому рецепті ми розповімо, як за допомогою кулінарного сифона приготувати соус васабі з кунжутним маслом. Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку любителям японської кухні. Радимо подавати з тунцем. Час приготування займе близько 45 хвилин.

Інгредієнти

  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 75 г вершкового сиру
  • 2 ст. ложки кунжутного масла
  • 1 ст. ложка васабі
  • 2 ст. ложки кисло-солодкого соусу
  • 200 мл рапсового масла

Для приготування соусу васабі ми рекомендуємо використовуватипрофесійні сифони iSi. Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.

Спосіб приготування

  • Змішати пюре васабі, соєвий соус, кисло-солодкий соус, вершковий сир, лимонний сік і масло в блендері до однорідності.
  • Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Поради для приготування

  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
  • При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
Попередня стаття Наступна стаття