Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Імбирна кава з марципаном за допомогою сифона iSi

Имбирный кофе с марципаном с помощью сифона iSi

На зміну прохолодному лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів. Час приготування займе приблизно 15 хвилин.

Інгредієнти

  • 100 мл молока
  • 2 г імбиру
  • 125 г марципану
  • 150 мл вершків
  • 50 г яєчного білка

Для приготуванні радимо використовувати кулінарний сифон iSi 0,5 л. та балончики iSi Cream Charger.

Спосіб приготування

  • Змішайте пюре марципану, імбир і молоко до однорідної маси.
  • Перемішайте готову масу з вершками і яєчним білком.
  • Пропустіть суміш через воронку за допомогою сита, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Спосіб подачі

Насипте 1 чайну ложку подрібненого мигдалю в чашку. Налийте еспресо і додайте суміш з сифона.

Поради для приготування

  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
  • При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
Попередня стаття Наступна стаття