Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Солодкий гарбузовий мус з шоколадно-горіховим брауні

Гарбуз – головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим брауні. Буде страшно смачно. Час приготування займе приблизно 45 хвилин.

Інгредієнти

  • 200 мл вершків
  • 100 г білого шоколаду
  • 20 г гранульованого цукру
  • 200 г сирого гарбуза
  • 4 апельсина
  • 1 г меленої кориці
  • 1 лимон

Для приготовления советуем использовать кулинарный сифон iSi 0,5 л. и баллончики iSi Cream Charger.

Спосіб приготування гарбузового мусу

  • Вичавіть сік з апельсинів. Карамелізуйте цукор і змішайте його з апельсиновим і лимонним соком.
  • Додайте гарбуз і корицю, тушкуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин. Зробіть пюре і залиште охолоджуватися.
  • Розтопіть білий шоколад разом з вершками на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Потім суміш додайте до охолодженого гарбузу.
  • Пропустіть суміш через воронку за допомогою сита, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.

Спосіб приготування брауні

  • Розплавте 250 г шоколаду і 450 г масла для брауні. Змішайте 500 г гранульованого цукру і 8 яєць. У суміш додайте 200 г борошна.
  • Вилийте приготовлену в змащену маслом форму для випікання і додайте 200 г цілого фундука.
  • Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 ° C до тих пір, поки брауні не буде злегка відставати від країв форми. Якщо необхідно, залиште в духовці ще на 10 хвилин.
  • Швидше подавайте на стіл!

Поради для приготування

  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
  • При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
Попередня стаття Наступна стаття