Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Пунш на основі соку сицилійського апельсина та апероля

Пунш на основі соку сицилійського апельсина та аперолякулінарний сифон iSi 0,5 л и баллончики iSi Cream Charger.

Спосіб приготування

Закип'ятіть 3 столові ложки соку сицилійського апельсина з агар-агаром протягом 2-х хвилин. Додати інші інгредієнти. Пропустіть суміш через воронку з ситом прямо в кулінарний сифон iSi об'ємом 0,5 л. Вкрутіть один балончик і інтенсивно струсіть. Охолоджуйте протягом щонайменше 6 годин. Перед подачею енергійно струсіть.

Спосіб подачі

Закип'ятіть сік одного апельсина з 2 столовими ложками води, 1 столовою ложкою коричневого цукру та спеціями для глінтвейну. Додайте 100 мл червоного вина та 50 мл лікеру Апероль та нагрійте.

Попередня стаття Наступна стаття