Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Рецепт приготування полуничного мохіто

Приготуйте полуничний мохіто за допомогою сифону iSi

Складові

  • 2 стеблі м'яти;
  • 5 ягід полуниці;
  • 2 чайні ложки тростинового цукру;
  • 1 лайм;
  • 50 мл білого рому;
  • 20 мл полуничного сиропу.

 

Спосіб приготування і подачі

  1. Наповніть iSi Soda Siphon або iSi Sodamaker Classic холодною водою. Вкрутіть 1 балончик iSi Soda Charger і енергійно струсіть.
  2. Обріжте кінчики лайма і розділіть його на 8 частин. Помістіть шматочки лайма в стакан з тростиновим цукром, полуничним сиропом, свіжою полуницею, м'ятою і протовчіть товкачем.
  3. Наповніть склянку льодом, додайте ром і перемішайте. Долийте газовану воду.

Для сильногазованої води охолодіть сифон в холодильнику протягом 1-2 годин перед приготуванням.

Попередня стаття Наступна стаття