Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Рецепт малинової еспуми до ванільного морозива

Приготуйте малинову еспуму за допомогою кулінарного сифона iSi.

Складові

  • 50 г цукру;
  • 400 г малини;
  • 3 листи желатину;
  • 1/2 лимону;
  • 50 мл малинового соку.

Спосіб приготування і подачі

Замочіть желатин в холодній воді. Доведіть до кипіння малиновий сік, малину і цукор. Додайте в отриману суміш сік і цедру лимона і перетріть ці компоненти в пюре. Після, розчиніть у ньому желатин.

Залийте приготовлену суміш через воронку з сіткою iSi в сифон iSi Whipper 0.5 л. Закрутіть 1 балончик iSi Cream Charger і енергійно струсіть сифон. Охолодіть наповнений iSi Whipper в холодильнику протягом мінімум 6 годин.

Перед подачею ще раз енергійно струсіть сифон.

Подавайте з ванільним морозивом і свіжими ягодами.

Кількість цукру можна змінювати відповідно до вашого смаку.

Попередня стаття Наступна стаття