Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Національний чемпіонат з обсмажування кави: як це було

Яким чином кавові зерна набувають прекрасних смакових та ароматичних властивостей?

Секрети до кiнця не розкритi, однак це відбувається під час обсмажування пiд впливом високої температури.

10-11 серпня на Арт-заводі «Платформа» проходив Національний чемпіонат з обсмажування кави, де всі присутні мали можливість спостерігати за цим процесом та насолоджуватися ароматом. Учасники демонстрували свою майстерність в таких напрямках: ️

аналіз зеленого зерна; ️

обсмажка суміші та моносорту; ️

сліпий капінг.

Результати національного чемпіонату з обсмажки 2019 року:

Леша Коновалов (Lesha Konovalov) (506,75 балів);

Анатолій Коростильов (501,92 балів);

Олександр Скок (497,75 балів).

Переможець вже в листопаді поїде до Тайваню захищати честь країни. Віримо в перемогу!чемпионат по обжариванию кофе

 

Попередня стаття Наступна стаття