17.12.2019
Готуємо коктейль "Bramble" з еспумою за допомогою сифона iSi Gourmet Whip
Сифон iSi Gourmet Whip
Допоміжний інвентар iSi Воронка з сітчастою вставкою
Інгредієнти
- яєчний білок з 2 яєць
- 100 мл води
- 200 мл свіжовичавленого лимонного соку
- 200 мл сиропу ожини
- 4 гілочки чебрецю
Спосіб приготування і подачі
- Змішайте в сотейнику сироп з ожини, воду і гілочки чебрецю, доведіть до кипіння. Вимкніть і дайте охолонути.
- Налийте цю суміш разом з лимонним соком через воронку iSi і просійте через сито в 0,5 л сифон iSi Gourmet Whip.
- Злегка збийте яєчні білки і додайте в 0,5 л сифон iSi Gourmet Whip.
- Вкрутіть 1 балончик для вершків iSi і енергійно струсіть. Охолодіть не менше 6 годин.
- На 1 порцію напою йде: 40 мл джину, 20 мл свіжого лимонного соку, 10 мл цукрового сиропу і 10 мл соку лайма.
- Енергійно струсіть з 4-5 кубиками льоду в шейкері.
- Процідіть через дрібне сито в охолоджений келих для мартіні і додайте зверху ожинову еспуму з чебрецем.
Рекомендації
- Ви з легкістю можете приготувати еспуму "ожина-чебрець" за допомогою сифона iSi Gourmet Whip 1 л (для більшої кількості порцій) або сифона для вершків iSi Profi Whip 0,5 л .
- Бажано відразу подавати гостям, так як еспума поступово осідає.