Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо десерт "Bacardi Crème" за допомогою сифона iSi Profi Whip

рецепт як приготувати десерт bacardi creme за допомогою сифона isi profi whip

Сифон iSi Profi Whip 0,5 l

Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional


Інгредієнти

Кондитерські вершки (густі) 250 мл
Яйця 4 шт
Желатин 2 пакетика
Мигдаль 100 г
Вишні (без кісточок) 2 шт на порц.
Палички кориці 2 шт
Цукрова пудра 30 г
Білий ром Bacardi 100 мл

Спосіб приготування і подачі

  1. Нагрійте вишню у власному соку з паличкою кориці. Замочіть желатин в холодній воді.
  2. Злийте воду, а желатин розчиніть в гарячому вишневому соку при макс. t 60 °С.
  3. Вийміть паличку кориці і помістіть вишні в миску з крижаною водою, щоб дати їм охолонути.
  4. Тим часом добре перемішайте яйця, вершки, bacardi і цукрову пудру. Потім перемістіть в сифон для вершків iSi Profi Whip.
  5. Зарядіть 1 балончик для вершків iSi і енергійно струсіть.
  6. Готовий крем Bacardi вилийте в десертне блюдо. Помістіть зверху остиглі вишні з вишневим желе (можна прикрасити мигдальними листками).

Рекомендації

Насолоджуйтеся з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття