Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо пишну випічку "Меренга" за допомогою сифона iSi Gourmet Whip

рецепт як приготувати випічку меренгу (безе) за допомогою сифона isi gourmet whip

Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l

Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional, Воронка з сітчастою вставкою iSi


Інгредієнти

Цукор 150 г
Сіль 2 г
Яєчний білок 10 яєць
Лимонний сік 5 мл

Спосіб приготування і подачі

  1. Пропустіть яєчний білок через дрібне сито і додайте c цукром в сотейник, потім нагрійте до 50 °C. Цукор повинен бути повністю розчинений.
  2. Трохи збийте вінчиком, заберіть із зони приготування і охолодіть, використовуючи крижану воду.
  3. Пропустіть суміш через воронку і сито iSi безпосередньо в сифон iSi Gourmet Whip ємністю 0,5 л. Вкрутіть 2 балончики для вершків iSi Professional і енергійно струсіть.
  4. Дайте наповненому сифону охолонути в холодильнику не менше 6 годин. Енергійно струсіть перед подачею на стіл.

Рекомендації від iSi

  • Ви з легкістю можете приготувати меренгу за допомогою сифона iSi Thermo Whip 0,5 л або сифона iSi Profi Whip 0,5 л.
  • Можна подавати в теплому вигляді, заповнюючи і збиваючи суміш без охолодження та витримки при температурі макс 75 °С. Інший варіант використання – подрібнена сушка меренги.

Насолоджуйтесь з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття