20.12.2019
Готуємо пишну випічку "Меренга" за допомогою сифона iSi Gourmet Whip
Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l
Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi Professional, Воронка з сітчастою вставкою iSi
Інгредієнти
Цукор | 150 г |
Сіль | 2 г |
Яєчний білок | 10 яєць |
Лимонний сік | 5 мл |
Спосіб приготування і подачі
- Пропустіть яєчний білок через дрібне сито і додайте c цукром в сотейник, потім нагрійте до 50 °C. Цукор повинен бути повністю розчинений.
- Трохи збийте вінчиком, заберіть із зони приготування і охолодіть, використовуючи крижану воду.
- Пропустіть суміш через воронку і сито iSi безпосередньо в сифон iSi Gourmet Whip ємністю 0,5 л. Вкрутіть 2 балончики для вершків iSi Professional і енергійно струсіть.
- Дайте наповненому сифону охолонути в холодильнику не менше 6 годин. Енергійно струсіть перед подачею на стіл.
Рекомендації від iSi
- Ви з легкістю можете приготувати меренгу за допомогою сифона iSi Thermo Whip 0,5 л або сифона iSi Profi Whip 0,5 л.
- Можна подавати в теплому вигляді, заповнюючи і збиваючи суміш без охолодження та витримки при температурі макс 75 °С. Інший варіант використання – подрібнена сушка меренги.