Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Переваги вакуумного пакування

Завдяки вакуумному пакуванню можна захистити різні харчові продукти та промислові товари від швидкого псування.

Безповітряний простір, який створюється, виключає розмноження шкідливих аеробних мікроорганізмів, та дозволяє збільшити термін придатності у кілька разів, зберігаючи смак і користь.

При заморожуванні завакуумованних продуктів зберігаються смакові якості продукту

Відсутність повітря в вакуумному пакеті не лише забезпечує ідеальні умови зберігання, а дає ряд переваг:

  • продовжує термін зберігання продуктів як у холодильнику, так і в морозильній камері, зберігаючи структуру, колір і корисні речовини;
  • запобігає змішуванню запахів, протіканню, морозному «опіку» (через переморожування);
  • зекономить місце в холодильнику та морозильній камері;
  • є обов’язковою складовою приготування продуктів методом sous-vide (довготривале нагрівання за фіксованої температури).

Продуктів методом sous-vide

При заморожуванні завакуумованних продуктів, не лише зберігаються смакові якості продукту, а й початкова вага, що особливо важливо для сфери HoReCa та інших закладів громадського харчування.

В процесі акуумування та відкачування повітря, плівка пакета «обліплюється» до продукту, набираючи його форму. В результаті упакована продукція стає компактною, та економить місце у кілька разів!

Рекомендується використовувати професійні вакуумниі пакувальники 

Порада: для вакуумування у сфері HoReCa та інших закладах громадського харчування, рекомендується використовувати професійні вакуумниі пакувальники. 

Попередня стаття Наступна стаття