Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Майстер-клас галицької кухні з Accord Group

3 листопада в кулінарній студії Su.Chef пройшов демонстраційний майстер-клас на тему галицької та львівської кухні Taste of Lviv & Galychyna. Це вже сьомий майстер-клас проекту Taste Of Ukraine і перший — в колаборації з Accord Group.

демонстраційний стенд

На майстер-класі виступали відомі українські шеф-кухарі, які показали, як галицька кухня об'єднується з єврейською та італійською, як її подати в сучасних ресторанах і як використовувати історію в кулінарній майстерності.

Асмік Гаспарян та Сергій Пожар

Відкривав майстер-клас Сергій Пожар, відомий кулінар, блогер і експерт, автор багатьох рецептів за мотивами регіональної кухні. Сергій розповів, як використовувати старовинні і сучасні техніки приготування галицьких страв.

Далі виступала Асмік Гаспарян — засновниця власного бренду спецій, тренер національної олімпійської збірної з кулінарії (юніори), володарка золотого кубка чемпіонату України, титулу Срібний шеф 2019 і Срібний призер чемпіонату ArtCulinari. Її виступ був присвячений субпродуктам — від зачистки до подачі і собівартості.

Майстер-клас зібрав 30 кухарів і рестораторів з 8-ми міст України, було приготовлено 9 страв і проведено 12 дегустацій. Дякуємо проєкту Taste of Ukraine за запрошення взяти участь у кулінарній історії України!

Галицька кухня

Попередня стаття Наступна стаття