Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо варіацію ніжного крем-супу “Tom Ka Gai” за 15 хвилин, за допомогою сифону iSi Whip

Рецепт для сифону iSi


Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l|Thermo Whip 0,5 l

Допоміжний інвентар Балончики для збивання вершків iSi ProfessionalВоронка з сітчастою вставкою iSi

Інгредієнти

Кунжутне масло

20 г

Томатна паста

15 г

Червона паста карі

15 г

Кокосове молоко

200 г

Кукурудза

1 банка

Молоко

50 мл

Курячий бульйон

100 мл

Сіль та перець

за смаком

Спосіб приготування

1 крок

Доведіть всі інгредієнти до кипіння в каструлі і тушкуйте на слабкому вогні 3 хвилини. Збийте в пюре в блендері і приправте за смаком.

2 крок 

Потім процідіть отриману масу через воронку та сито в сифон iSi Thermo Whip або Gourmet Whip 0,5 л. Саме ці сифони підходять для приготування гарячих страв. 

Зарядіть сифон балончиками iSi Professional Charger і струсіть 16 разів. Так ви наситете крем-суп киснем, та зробите більш пухким. Також такий спосіб допоможе економити на продуктах, адже об'єм страви збільшується, а кількість калорій зменшується, не втрачаючи смакових якостей. Колір супу при цьому залишається насиченим, а текстура — легкою та блискучою.

3 крок

Подавайте.

Насолоджуйтесь з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття