Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Повітряний соус Айолі за 10 хвилин

Айолі соус


Сифон iSi Gourmet Whip 0,5 l|Thermo Whip 0,5 l

Допоміжний інвентар  Балончики для збивання вершків iSi ProfessionalВоронка з сітчастою вставкою iSi


Інгредієнти

Жовтки

100 г

Молоко

50 мл

Бальзамічний білий оцет

10 г

Каперси

10 г

Діжонська гірчиця

10 г

Рапсова олія

200 мл

Овочевий бульон

150 мл

Лимонний сік

10 г

Філе анчоусів

10 г

Зубчик порізаного часнику

1 шт


Спосіб приготування

1 крок

Викладіть всі інгредієнти в місткість та приправте сіллю і перцем.

2 крок 

Подрібніть суміш у пюре за допомогою блендера і влийте через воронку iSi в 0,5 л iSi Whip.

3 крок

Зарядіть сифон балончиком iSi Professional Charger та струсіть його 16 разів.

Насолоджуйтесь з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття