Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо вишуканий голландський соус Чеддер з сифоном iSi Gourmet Whip

Сифон: iSi Gourmet Whip 

Додатковий інвентар: балончики iSi Professional Charger; воронка з сітчастою вставкою iSi.

Інгредієнти:

Чеддер

125 г

Масло вершкове

75 г

Бульйон 

100 мл

Оцет

10 мл

Лимонний сік

20 мл

Яєчні жовтки 

4 шт 

Спосіб приготування

1 крок

Доведіть чеддер до кипіння разом з маслом, бульйоном, оцтом, лимонним соком та спеціями, потім додайте жовтки.

2 крок

Вилийте отриману суміш через воронку та сито в сифон iSi Gourmet Whip.

3 крок

Прикрутіть зарядний пристрій iSi Professional Charger та струсіть приблизно 12 разів.

У Gourmet Whip соус можна тримати теплим на водяній бані з температурою 70°C протягом трьох-чотирьох годин.

Насолоджуйтесь з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття