Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Холодний ванільний соус за 10 хвилин

Сифон: iSi Thermo XPress Whip Plus, iSi Gourmet Whip.

Допоміжний інвентар: балончики для взбивання вершків iSi Professional, воронка з сітчатою вставкою iSi.

Інгредієнти

Ванільне молоко

460 мл

Ванільний пудинговий порошок

10 г

Ванільний цукор

20 г

Стручок ванілі

1 шт

Спосіб приготування

1 крок

Змішайте порошок для пудингу з 5 столовими ложками ванільного молока до однорідності.

2 крок

Доведіть ванільне молоко, що залишилося, до кипіння з ванільним цукром і подрібненим стручком ванілі. Додайте порошок для пудингу і тушкуйте на слабкому вогні 1 хвилину, постійно помішуючи.

3 крок

Процідіть готову суміш через воронку i сито iSi в iSi Whip. Охолодіть не менше 6 годин. Прикрутіть iSi Professional Charger і струсіть 14 разів.

Використовуйте готовий соус до десертів та насолоджуйтесь разом з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття