Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Красива подача: 6 лайфхаків ефектної подачі страв у склі

У сучасному світі, де соціальні мережі і фотографії їжі стали невід'ємною частиною нашого щоденного життя, важливість візуального аспекту красивої подачі у ресторані стала критично важливою. Тому запровадження нестандартної подачі страв і напоїв у келиху для води - це можливість здивувати ваших гостей, використовуючи креативні ідеї й естетичні рішення, які підкреслять вашу гастрономічну майстерність у незабутній емоційній подачі.

Один із варіантів створити неповторний досвід подачі - використати келихи для води, які можуть підкреслити вашу творчість і професіоналізм без зайвих витрат. Літо близько! Ось приклади нестандартних концепцій з введенням креативних елементів.

Почнемо з охолодження після вуличної спеки. Безалкогольний мохіто з лимоном та м'ятою, поданий в келиху з великим крижаним кубиком та гілочкою свіжої зелені освіжить навіть тих, кому нема 18).

 

 

Поки гості чекають приготування основних страв, їм можна запропонувати мініпорції різних видів сирів і оливок, подані в келишках на дерев'яній підставці зі шматочками хліба.

 

 

Далі створіть кулінарний шедевр зі знайомих інгредієнтів – крабовий салат, поданий у прозорому келиху з низькою ніжкою, де окремі шари крабового м'яса, овочів і соусу створять гармонію кольорів і смаків. Або запропонуйте мініатюрну версію квіткового салату з молодими листям, квітами та перепелиними яйцями, яку можна подати в глибокому келиху.

 

 

Слідкуючи за трендами, ми виявили, що Топ-продукт 2023 року - зелена гречка. Це новий погляд на знайому з дитинства кашу. Мінігречка зі смаженою куркою, овочами та соусом, подана в келиху з листям салату в якості прикраси, точно здивує вибагливих гостей.

У продовження теми “міні” пропонуємо ідею з мінітартарами із різних видів риби або м'яса. Їх можна подати в маленьких келихах, кожен з яких матиме унікальне поєднання смаків і ароматів.

 

 

Смачненьке на останок. Келих із низькою ніжкою підійде для подачі сорбету або морозива, з кількома шарами різних смаків і прикрашене свіжими фруктами та м'ятним листям. Подовжений келих продемонструє красиві шари маскарпоне, кави та карамелі легендарного Тірамісу.

 

 

Літо часто асоціюється з подорожами. Нотки екзотичних країн розкриє фруктовий смузі, сервірований у високому келиху, з додаванням кольорових пагонів свіжих фруктів і коктейльних зонтиків. Пам'ятайте, що маленькі деталі красивої подачі їжі створюють незабутні враження, які зберігаються у пам'яті гостей довгий час і стимулюють їх повернутися до вашого закладу знову і знову.

Почніть застосовувати нестандартну подачу страв на стіл у своєму ресторані вже сьогодні! Додайте свою нотку ексклюзивності. Не бійтеся експериментувати, поєднувати різні кольори, текстури та форми. Створіть свої неповторні моменти, які запам'ятаються гостям надовго і привертатимуть нових клієнтів.

 

Попередня стаття Наступна стаття