Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Готуємо шоколадний мус з чилі за допомогою кулінарного сифона

Кулінарний сифон – це не тільки вершки для кави. У цьому рецепті ми розповімо як приготувати пікантний шоколадний мус з перцем чилі за допомогою професійного сифона.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 200 мл. вершків;
  • 150 м шоколаду;
  • 100 мл. молока;
  • 20 р цукрової пудри;
  • 1 щіпка меленого чилі.

Для приготування ми рекомендуємо використовувати кулінарний сифон iSi 0.5 л. Якщо ви використовуєте сифон на 0.25 л, використовуйте вдвічі менше інгредієнтів.

Що робимо далі:

  • Треба розтопити шоколад на водяній бані.
  • Додаємо всі інші інгредієнти в шоколад і перемішуємо.
  • Заливаємо готову масу в колбу сифона. Бажано використовувати сито, для уникнення попадання дрібних частинок в сифон (наприклад, горіхи з шоколаду і т.д.).
  • Заправляємо один балончик для вершків iSi Cream Charger і сильно вструшуємо.
  • Охолоджуємо сифон з вмістом в холодильнику не менше 1 години.
  • Прикрашаємо шоколадною стружкою і насолоджуємося пікантним десертом.

 

Попередня стаття Наступна стаття