Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Як зробити сирну піну Камамбер за допомогою сифона?

Рецепт сырной пены с помощью кулинарного сифона

Сир Камамбер відноситься до сортів м'якого і жирного сиру. Виготовляється з коров'ячого молока. Зазвичай має колір від білого до світло-вершкового відтінку. Володіє дуже ніжним і трохи грибним смаком. Зовні камамбер покритий скоринкою, поверх якої зростає трохи пухнаста біла цвіль Penicillium Camemberti. Ця ж культура білої плісняви використовується і при виготовленні сиру Брі.

Сыр Камамбер

У цей рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати піну з сиру камамбер за допомогою кулінарного сифона. Час приготування займе близько 30 хвилин.

Інгредієнти

  • 200 г сиру Камамбер з скоринкою.
  • 200 г кулінарних вершків.
  • 1 г білого перцю.
  • 10 мл лимонного соку.
  • 75 мл молока.
  • 2 г солі.
  • 3 пластинки листового желатину (3 пластинки дорівнює приблизно одній столовій ложці желатинового порошку).

Для приготування сирної піни ми рекомендуємо використовувати професійні сифони iSi. Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.

Спосіб приготування

  • Замочіть 3 пластинки желатину в холодній воді.
  • Розріжте камамбер на кубики. Ретельно нагрійте молоко і додайте сир Камамбер.
  • Розтопіть сир і додайте розчинений желатин.
  • Змішайте все з кулінарними вершками. Додайте за смаком свіжий лимонний сік, сіль і білий перець.
  • Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0,5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть. Охолоджувати сифон в холодильнику протягом 1-2 годин.

Спосіб сервіровки

Подача залежить від вашої фантазії. Можна подавати як на брускетту, грінках так і на листкових тістечках. Зверху добре поєднуватимуться кедрові горіхи.

Поради для приготування

  • За бажанням, можна використовувати і інші види м'яких сирів замість Камамберу.
  • При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger. При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.
  • Новинка
    • Келих для коньяку Pasabahce Charante 543 мл (44825)

    Келих для коньяку Pasabahce Charante 543 мл (44825)

    Charante 44825 Келих для коньяку 543 мл — високоякісний скляний посуд від турецького виробника Pasabahce. Посуд ць..
    119.00 грн
    є в наявності
Попередня стаття Наступна стаття