Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Ідеї для меню — ребра в соусі BBQ зі смородиною та овочами гриль

Восени, коли немає можливості зібратися з друзями біля мангалу, гості шукають вечерю з вогню у закладах. Тож самий час додати страви "з димком" до меню!

Ніжне соковите мясо, пікантний соус, хрумкі овочі на витонченій порцеляновій тарілці - запорука успіху та яскравих гастрономічних вражень. Разом з Unilever Food Solutions ми приготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

Попередня стаття Наступна стаття