Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Майстер-клас Віктора Тимчишина "Колаборація: інноваційні технології та локальні продукти"

Віктор Тимчишин провів майстер-клас для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ).

інноваційні технології

Тема майстер-класу — "Колаборація: інноваційні технології та локальні продукти"

"Сучасна кухня використовує безліч пристосувань, які не тільки покращують смакові якості продуктів, а й полегшують роботу кухарю" — говорив Віктор .

Сучасна кухня

В рамках теми майстер-класу шеф-кухар представив основні сучасні "ресторанні гаджети", зокрема сифони австрійського виробника iSi Culinary.

За допомогою використання сифонів iSi можна експерементувати з:

  • гарячими та холодними пінами;
  • пінами з рослинних масел;
  • запеченими пінами;
  • замороженими пінами;
  • швидкими екстракціями;
  • аеруванням соусів і супів;
  • пишним і хрустким тістом;
  • газуванням фруктів;
  • смаковими ін'єкціями;
  • маринуванням;
  • реалізовувати інші творчі ідеї.

аерування соусів і супів

Захоплений улюбленою справою, шеф-кухар з радістю ділився знаннями та досвідом з студентами.

Приємно, що студенти можуть отримувати практичні знання від професіоналів та користуватися якісним і сучасним обладнанням, адже практика – шлях до успіху в майбутній кар’єрі.

iSi сифони

Попередня стаття Наступна стаття