Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Майстер-клас з експлуатації пароконвектомата: безпека та якість приготування страв

Майстер-клас охоплював демонстрацію роботи пароконвектоматів та проведення кулінарних експериментів з м'ясом, рибою і птицею. Учасники мали змогу переконатись у високій швидкості приготування страв та якості просмаження продуктів.

 

 

Один з найцікавіших етапів майстер-класу полягав у порівнянні роботи пароконвектоматів з вапогрилями. За результатами порівняння виявилося, що у пароконвектоматів втрата ваги готового продукту становить близько 20%, тоді як у грилях на водяній бані втрата ваги може сягати до 40%.

 

Тобто, пароконвектомати дозволяють зберегти більшу масу нетто порцій готових виробів.

 

Окрім цього, виявилося, що після перших 20-30 хвилин роботи пароконвектомати витрачають приблизно 10,8 кВт, після чого споживання електроенергії зменшується до 5-6 кВт протягом усього робочого дня. У вапогрилях же споживання електроенергії залишається на високому рівні, становлячи близько 16 кВт протягом усього процесу приготування.

 

 

Дійсно, найнижче споживання енергії та води, а також низькі витрати на автоматичну мийку гарантують користувачу швидку окупність його капіталовкладень.

 

Такі результати свідчать про те, що пароконвектомати є не тільки економічними з точки зору енергоспоживання, але й зберігають більшу соковитість продуктів під час приготування. Приготовані страви маю ідеальний колір та корисні властивості завдяки мінімальному додаванню жирів.

 

Під час приготування страв було протестоване управління пароконвектоматами. Їх дисплеї реагують на доторки, навіть якщо у кухаря жирні руки або він працює в рукавичках. Головне меню можна швидко відкрити та налаштувати під нагальні потреби одразу перед процесом готування.

 

 

Також, наші спеціалісти показали, що пароконвектомати продовжують бути передовими інструментами у професійній кулінарії. Конвектомати поєднують функціональності з ергономічними властивостями, адже їх можна встановлювати у приміщення з обмеженим робочим простором. Усе це з дотриманням безпеки та гігієни.


Майстер-клас компанії Акорд Груп з безпечного користування та приготування страв у пароконвектоматах був пізнавальним та практичним для компанії Winetime.

Отримати корисні поради та рекомендації від спеціалістів нашої компанії можна за телефонами:

+38 (098) 33 777 88

+38 (044) 33 777 88

Попередня стаття Наступна стаття