Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Рецепт ідеального Нітро Еспресо Мартіні з сифоном iSi Nitro Whip за 3 хвилини

 

Приготування кавового напою з сифоном Isi Nitro Whip

 

Сифон iSi Nitro Whip 1 л

Допоміжний інвентар Балончики для холодних напоїв iSi Nitro Chargers, Воронка з сітчастою вставкою iSi


Сифон iSi Nitro Whip 1 л використовують для приготування високоякісного Nitro Coffee холодного заварювання. Сифон iSi Nitro Whip відрізняється від відомого сифона для вершків iSi Gourmet Whip. Тиск в балончику становить 150 бар на відміну від 50 бар в iSi для вершків. Також у балончику iSi Nitro Chargers 2,4 г чистого азотного газу, завдяки якому напій стає повітряним і кремоподібним.

Складові

Холодна кава

600 мл

Ванільний сироп

30 мл

Горілка

120 мл

Калуа

60 мл


Спосіб приготування

  1. Змішайте всі інгредієнти, а потім вилийте їх через воронку та сито iSi в балон iSi Nitro. Обов'язково дотримуйтесь пропорцій. Загальний обсяг інгредієнтів в сифоні не повинен перевищувати 1 літр.

  2. Зарядіть iSi Nitro Charger балончиком і закручуйте до тих пір, поки не почуєте викид газу.

  3. Міцно вхопіться за сифон, між колбою і головною частиною, та енергійно струсіть 8 разів.

  4. Перелийте в стакан або чашку під кутом, направляючи струмінь на стінку посуду.

  5. Подавайте на стіл.

Для наступної порції кави використовується інший зарядний пристрій iSi Nitro Charger, щоб отримати насичений смак.

Насолоджуйтесь з iSi!

Попередня стаття Наступна стаття