Banner
Banner Mobile
Тепловое оборудование
Тепловое оборудование
Электромеханическое оборудование
Электромеханическое оборудование
Холодильное оборудование
Холодильное оборудование
Печи и пароконвектоматы
Печи и пароконвектоматы
Барное оборудование
Барное оборудование
Посудомоечное оборудование
Посудомоечное оборудование
Упаковочное и вспомогательное оборудование
Упаковочное и вспомогательное оборудование
Посуда
Посуда
Столовые приборы
Столовые приборы
Сервировка и фуршет
Сервировка и фуршет
Инвентарь
Инвентарь
Нейтральное оборудование
Нейтральное оборудование
Клининг и гигиена
Клининг и гигиена
Оборудование

Оборудование

Инвентарь

Инвентарь

Нейтральное оборудование

Нейтральное оборудование

Эспума из шпината с помощью кулинарного сифона

Эспума из шпината

Пам'ятайте моряка Папай, який любив шпинат? Він пам'ятає і підготував рецепт еспуми зі шпинату з допомогою кулінарного сифона і декількох інгредієнтів. Час приготування: 30 хвилин. Рівень складності: середній.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 100 мл курячого бульйону;
  • 150 мл вершків;
  • 1 г мускатного горіха;
  • 250 г шпинату (свіжого або замороженого);
  • 1 г солі;
  • 1 г білого перцю.

Для приготування еспуми зі шпинату ми рекомендуємо використовувати кулінарний сифон iSi 0.5 л. і балончики iSi Cream Charger.

Спосіб приготування:

  • Пюре з шпинату змішайте з холодним бульйоном або збийте в блендері до однорідного стану.
  • Протріть через дрібне сито. Додайте вершки, мускатний горіх, сіль, перець і залийте в кулінарний сифон.
  • Заправте сифон одним балончиком iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть сифон.

Лайф-хак від моряка Папай:

  1. При збиванні в блендері можна додати 50 г дрібно нарізаної цибулі-шалот і одну розім'яту часточку часнику. Додайте зовсім небагато лимонного соку.
  2. Ви можете приготувати і теплу еспуму. Для цього підігрійте суміш на водяній бані перед заливкою в сифон.
  3. Консистенція може бути двох видів: в холодному вигляді – стійка кремоподібна, в теплому – легка маса.

При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger. При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.

Предыдущая статья Следующая статья