
Фритюрниця для ресторану: як обрати професійну
Здавалося б, звичайна фритюрниця, але на кухні ресторану — це трішки більше, ніж просто обладнання для смаження картоплі..
Здавалося б, звичайна фритюрниця, але на кухні ресторану — це трішки більше, ніж просто обладнання для смаження картоплі..
Перш ніж купувати гриль для кафе, варто чітко визначити, які завдання він має виконувати. Якщо ви готуєте сендвічі, пані..
Вибір кухонної техніки — не найпростіше завдання, особливо коли йдеться про блендер. На ринку представлені сотні моделей..
Шокова заморозка — це процес швидкого охолодження або заморожування продуктів, який відбувається в контрольованому серед..
Свіжий сік за секунди — можливо, якщо у вас правильний соковитискач. Але як не загубитися серед десятків варіантів і обр..
Рис — один із найуніверсальніших інгредієнтів у кухнях світу. Його використовують у супах, гарнірах, салатах, десертах і..
Солоні чи солодкі, з начинкою чи без — пончики займають особливе місце в меню кафе, кондитерських та фастфудів, адже це ..
Відкриття власної мініпекарні – чудова можливість розпочати власний бізнес у сфері харчової промисловості. У середньому ..
Сковорідка – одна з найбільш популярних посудин для приготування різноманітних страв. Тому вона має бути зручною, довгов..
Accord Group поповнює свій асортимент новинками від всесвітньо відомого бельгійського бренду Eternum! Тепер на сайті ви ..
Кожен заклад має свою концепцію та список вимог до кожної деталі, бо саме з них складається загальне враження клієнта. А..
Світ готельно-ресторанного бізнесу постійно розвивається та оновлює свої підходи. Це стосується не лише меню та рецептів..
Свіжовичавлений сік - це джерело корисних речовин. А тому в багатьох кафе, ресторанах у меню є ця позиція, яка швидко ст..
Блендер – це вже, напевно, незамінна техніка на кухні. Змішати, збити, подрібнити – все може..
Кондитери у своїй роботі часто використовують кондитерські мішки та насадки. Їх використовуються під час приготува..
При веденні ресторанного бізнесу важливо мати у своєму розпорядженні не лише якісні інгредієнти та досвідчений пер..
У ресторанах і магазинах має бути різноманітна техніка, яка не тільки потрібна для приготування їжі, а й для того, щоб к..
Душуючі пристрої є важливою частиною кухонного устаткування, адже вони впливають на швидкість і зручніст..
Бармени втрачають багато часу на підготовку напоїв, коктейлів і закусок? Часто трапляються затримки в обслуговуванні? Го..
Заснована як виробник машин для обробки тіста та м'ясорубок, компанія швидко розвивалася та покращувала свої п..