Товар знятий з продажу
Будь ласка, виберіть схожий товар нижче.В наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
Балончики iSi Cream Chargers для збивання вершків, мусів, супів, десертів, соусів. 100% сумісні з усіма сифонами для вершків iSi (Австрія). Для кращого результату і максимальної продуктивності рекомендується використовувати тільки сифони iSi. Велика упаковка з балончиками гарантує, що ви маєте під рукою їх саме тоді, коли в них потребу.
Колір балончика: сріблястий. Упаковка: 50 шт. Склад: 7,5 м N2О. Відповідає стандарту безпеки продуктів HACCP. Балончики для вершків мають гарантією герметичності і безпеки.
Для сифонів ємності:
- 0,5 л. — використовується 1 балончик;
- 1 л. — використовується 2 балончики;
Виготовлено з 100% металу придатного для повторної переробки.
Компанія iSi (Австрія) є світовим лідером з виробництва сифонів для вершків, сифонів для газування води і балончиків зі стисненим газом (N2O / CО2). Серед великих клієнтів компанії такі мережі як McDonalds і Starbucks.
Умови зберігання балончиків iSi
- Зберігати балончики слід в сухому і прохолодному місці, обмежити доступ для домашніх тварин і дітей.
- Обмежувати вплив прямих сонячних променів і високої температури, яка перевищує 50 ° C.
- Строго заборонено викидати повний або не до кінця використаний балончик, щоб не виникло загоряння або вибуху.
- Заборонено нагрівати балончик, оскільки всередині знаходиться газ під тиском.
- Не можна кидати балончики на тверду поверхню, впливати механічно і робити різкі рухи.
- Обов'язково перед застосуванням варто прочитати інструкцію з використання сифонів і заправці їх балончиками.
Сифони та аксесуари | |
Тип | Балончики для сифона |
Склад газу | 7,5 г. N2O (оксид азоту) |
Кількість в упаковці | 50 шт |
Країна-виробник | Австрія |
Матеріал | Сталь |
Виробник | iSi |
Администратор | 13.05.2017 |
Артем, дякуємо за Ваш відгук. |
Artem | 12.05.2017 |
Хороша якість! Завжди використовуємо в роботі... |