Тип: Апарати Sous Vide Об'єм: До 50 л Глибина нагріву: 200 мм Температура: 5-99°С Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик Напруга: 220 В Потужність: 1,4 кВт Розміри: 145х115х325 мм Вага: 1,9 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Апарати Sous Vide Об'єм: До 30 л Глибина нагріву: 200 мм Температура: 5-99°С Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик Напруга: 220 В Потужність: 1,2 кВт Розміри: 100х161х335 мм Вага: 1,8 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Апарати Sous Vide Об'єм: До 50 л Глибина нагріву: 165 мм Температура: 20-100°С Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь Напруга: 220 В Потужність: 2 кВт Розміри: 130х260х380 мм Вага: 4,5 кг Країна-виробник: Італія
Тип: Апарати Sous Vide Об'єм: До 22 л Глибина нагріву: 153 мм Температура: 0-90°C Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь Напруга: 220 В Потужність: 1,1 кВт Розміри: 90x115x356 мм Вага: 2,4 кг Країна-виробник: Китай
Нема в наявності
7 768 грн.
0 отзывов
Sous Vide (су-від) — «вакуумне» рішення!
Словосполучення Sous Vide прийшло з французької мови і означає «в вакуумі». Історія цієї технології починається в 60-х роках, коли в США і Франції практикували вакуумне пакування харчових продуктів для тривалого зберігання їжі. Після процесу адаптації вакуумної технології, світові ресторани почали її повсюдно використовувати при готуванні страв. З недавно часу технологія Су-Від доступна і для домашнього використання.
Приготування їжі з за принципом використання Sous-vide:
Продукт запаковується в харчовий пластик, з якого викачується повітря.
Упаковка поміщається в спеціальну ванну, яка нагріта до необхідної температури.
Температура підтримується до кінця готування їжі (від 47 до 70-80°С).
Одним з головним секретів технології є те, що повітряний прошарок між продуктами і упаковкою відсутня. Саме тому, температури води і продукту вирівнюється, а страва не псується і не перегрівається. Не варто забувати, що технологія працює тільки при відкачуванні повітря з упаковки. Дана технологія дозволяє легко експериментувати з властивостями продуктів. Наприклад, структура кавуна після готування стає більш щільною і колір стає ще більш яскравим. Рибні та м'ясні стейки виходять неймовірно соковитими, завдяки рівномірному просмажуванню, яке недоступне для традиційного готування.
Купити апарат су-від можна в інтернет-магазині Accord Group, де менеджер проконсультують і допоможуть оформити доставку.
Апарати Sous Vide - Часті питання
Апарати Sous Vide для хореки, ресторанів та барів: найдешевші товари:
не варто боятися нічого нового, навіть якщо воно називається “су-від”. Реально класна штука. Використовуємо для приготування різних м'ясних страв, але найбільше люблю готувати тут телятину. Ідеально підходить для морепродуктів. Головне розібратися з усіма нюансами технології.
не варто боятися нічого нового, навіть якщо воно називається “су-від”. Реально класна штука. Використовуємо для приготування різних м'ясних страв, але найбільше люблю готувати тут телятину. Ідеально підходить для морепродуктів. Головне розібратися з усіма нюансами технології.