Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Вінчики

gif Сортування
  • Вінчик жорсткий 300 мм н/ж Stalgast 313300

Вінчик жорсткий 300 мм н/ж Stalgast 313300

Бренд: Stalgast
217 грн
є в наявності
  • Тип Вінчики жорсткі
  • Довжина 300 мм
  • Матеріал Нержавіюча сталь
  • Виробник Stalgast (Польща)
  • Країна-виробник Польща
  • Вінчик жорсткий 400 мм н/ж Stalgast 313400

Вінчик жорсткий 400 мм н/ж Stalgast 313400

Бренд: Stalgast
289 грн
є в наявності
  • Тип Вінчики жорсткі
  • Довжина 400 мм
  • Матеріал Нержавіюча сталь
  • Виробник Stalgast (Польща)
  • Країна-виробник Польща
Image
Показати:
Вінчики

Вінчик для збивання: особливості та види

Вінчик – це незамінний кухонний атрибут, який обов'язково варто купити навіть власникам блендера чи міксера. Не завжди потрібно інтенсивно збивати інгредієнти для будь-якої страви та не завжди їх багато, щоб використати техніку.

Вінчик для збивання – це невеликий пристрій, за допомогою якого можна змішати різні продукти або збити їх деякою мірою. Його використовують не тільки професійні кухарі та кондитери, а й звичайні господині, які люблять випікати різні торти чи кекси. Але ручний вінчик можна використовувати для приготування різних страв, а не тільки десертів.

Що таке кухонний вінчик для збивання?

Кулінарний вінчик – це невеликий пристрій, який має ручку і насадку у вигляді пружини або пелюсток. З його допомогою можна перемішати інгредієнти рідкого тіста, збити крем, яйця, зробити кляр, мус, суп-пюре та багато іншого.

Щоб використати кухонний вінчик, потрібно взяти його за ручку, помістити в посуд з продуктами та почати інтенсивно збивати, не перестаючи, доки ви не отримаєте ідеальну консистенцію. Темп збивання можна як зменшувати, і збільшувати.

Переваги використання вінчиків для збивання

Ручний вінчик для збивання має ряд переваг:

  1. Ви можете заощадити час. Адже для того, щоб використовувати техніку, її потрібно дістати, під'єднати до мережі, а потім розібрати, помити. З вінчиком все набагато простіше. До того ж якщо збивати крем вилкою, піде набагато більше часу, ніж спеціальним кухонним пристроєм;
  2. Вінчик кухонний дозволяє змішувати або збивати продукти рівномірніше;
  3. Пристрій дуже легкий – його зручно тримати в руці, а тому навіть при тривалій роботі ви не втомитеся;
  4. У продажу є багато варіантів цих кухонних приладів. Є навіть механічний вінчик, яким зручніше користуватися.

При цьому ціна на вінчики більш ніж доступна. Вам досить відразу визначитися з тим, який варіант вам потрібен – м'який чи металевий, більший чи менший розмір.

Різновиди ручних вінчиків для кухні

Сьогодні у продажу є такі варіанти вінчиків за своєю формою:

  • у вигляді пелюсток. Найпопулярніший і затребуваний варіант. Важливо вибирати якісний пристрій, щоб він прослужив довго. Чим пелюстки будуть більшими та товстішими, тим швидше і якісніше ви збиватимете інгредієнти для страв;
  • у вигляді пружини. Вже не найпопулярніший варіант, але все ж таки він зустрічається. Такий самий зручний, але мити його певною мірою складніше;
  • у вигляді спіралі. Сьогодні такі вінчики вже не використовуються – вони мало ефективні та підходять далеко не для всіх кулінарних робіт;
  • у вигляді волоті з кульками на кінцях. Ідеально для тих, хто не хоче псувати металевий посуд, оскільки силіконові кульки та вони не залишають подряпин.

Є й комбіновані варіанти. Так, наприклад, пружина з пелюстками або пелюстки із кульками. Всі ці варіанти зручні, практичні, але кожна господиня вибирає лише те, що їй подобається та підходить.

Вінчик кулінарний може бути виготовлений з різних матеріалів, що теж важливо враховувати. Робоча частина може бути:

  • пластикова. Підійде тільки для холодних страв і для легких рідин, тому що від гарячого може деформуватися, і якщо їм збивати густе тісто, він може не впоратися;
  • силіконова. В основі йде металевий міцний дріт, який обтягується силіконом. Такий кондитерський вінчик не залишає подряпин, не видає гучних звуків під час роботи;
  • сталева. Найміцніший і найнадійніший варіант, який прослужить дуже багато років. Важливо враховувати, що може дряпати посуд;
  • нейлонова. Зверху також покривається силіконом. Зручний та практичний варіант на всі випадки життя.

Руків'я може бути також різним. Металеве - найдовговічніше і зручніше, тому що за ним легко доглядати. Дерев'яне вимагає ретельного просушування після миття. Силіконовий вінчик зручно тримати в руці - він не ковзатиме. Пластиковий = бюджетний варіант, але не менш зручний.

Вибір ручного віночка для збивання

Перед тим, як замовити віночок для тесту, потрібно знати, як правильно його вибрати:

  1. Ручка. Важливо, щоб вінчик легко поміщався в руці й не завдавав дискомфорту під час роботи;
  2. Матеріал. Вінчик повинен бути безпечним, тому що він безпосередньо контактує із харчовими продуктами;
  3. Кріплення. Якщо робоча частина буде погано прикріплена до ручки, вінчик довго не прослужить, тому на цю частину потрібно звертати увагу;
  4. Дизайн. Відіграє велику роль, коли на кухні є певна колірна гама і хочеться, щоби все поєднувалося і гармоніювало;
  5. Зносостійкість. Часто доводиться працювати з гарячими стравами або помішувати крем під час його приготування на плиті, а тому важливо, щоб вінчик був стійкий до високих температур. Це саме стосується і низьких температур.

Часто до вінчиків виробники роблять спеціальні підставки, що дуже зручно.

Доглядати за вінчиками дуже легко - досить ретельно їх промити під проточною водою або в посудомийній машинці, а потім добре просушити та зберігати в сухому місці до наступного використання.

Де можна купити кулінарний віночок?

Якщо вам потрібен якісний вінчик, ви можете купити цей кухонний пристрій у нашому магазині оптом або в роздріб. Можна зробити замовлення в один клік на нашому сайті або замовити у менеджера за номером +38 (098) 33 777 88. Як в інтернет-магазині, так і в телефонному режимі, наші менеджери проконсультують і підберуть девайс за вашим призначенням.

Image