
Печі конвекційні
Піч хлібопекарська DeliMaster 8 рівнів 600/400 Retigo DM 8, інжекторна
Піч конвекційна Piron Caboto PF5804
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 4
- Тип пароутворення Немає
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Caboto
- Розмір листів 442х325 мм
- Напруга 220 В
- Потужність 2,8 кВт
- Розміри 550х600х540 мм
- Вага 27 кг
- Виробник Piron (Італія)
- Країна-виробник Італія
Деко Unox TG 305
- Тип Аксесуари
- Розмір листів GN 2/3
- Розміри 460х330х15 мм
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Деко Unox TG 405
- Тип Аксесуари
- Розмір листів GN 1/1
- Розміри 600х400х20 мм
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Деко Unox TG 435
- Тип Аксесуари
- Розмір листів GN 1/1
- Розміри 600х400х15 мм
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Диск редукційний Unox XC606
- Тип Аксесуари
- Сумісність Linemiss
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XB1083 BakerLux
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 16
- Тип пароутворення Інжекторний
- Тип управління Цифровий
- Тип підключення Електрика
- Серія BakerLux
- Розмір листів 600x400 мм
- Напруга 380 В
- Потужність 29,7 кВт
- Розміри 866x997x1863 мм
- Вага 177 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XB693 BakerLux
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 6
- Тип пароутворення Інжекторний
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія BakerLux
- Розмір листів 600x400 мм
- Напруга 380 В
- Потужність 10,3 кВт
- Розміри 860x882x930 мм
- Вага 80 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XB893 BakerLux
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 10
- Тип пароутворення Інжекторний
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія BakerLux
- Розмір листів 600x400 мм
- Напруга 380 В
- Потужність 15,8 кВт
- Розміри 860x882x1250 мм
- Вага 112 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XF003 Linemicro
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 3
- Тип пароутворення Немає
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Linemicro
- Розмір листів 342х242 мм
- Напруга 220 В
- Потужність 2,7 кВт
- Розміри 480x402x523 мм
- Вага 16 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XF013 LISA Linemicro
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 3
- Тип пароутворення Немає
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Linemicro
- Розмір листів 460x330 мм
- Напруга 220 В
- Потужність 2,7 кВт
- Розміри 600x587x402 мм
- Вага 20 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XF023 Anna Linemicro
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 4
- Тип пароутворення Немає
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Linemicro
- Розмір листів 460x330 мм
- Напруга 220 В
- Потужність 3 кВт
- Розміри 600x472х587 мм
- Вага 22 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XF043 Linemicro
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 4
- Тип пароутворення Немає
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Linemicro
- Розмір листів 600x400 мм
- Напруга 220/380 В
- Потужність 3,2 кВт
- Розміри 800x472x706 мм
- Вага 44 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія
Піч конвекційна Unox XFT133 Linemiss
- Тип Печі конвекційні
- Кількість рівнів 4
- Тип пароутворення Інжекторний
- Тип управління Механічний
- Тип підключення Електрика
- Серія Linemiss
- Розмір листів 460x330 мм
- Напруга 220 В
- Потужність 3 кВт
- Розміри 600x651x509 мм
- Вага 31 кг
- Виробник Unox (Італія)
- Країна-виробник Італія


Вибираємо конвекційну піч
Ароматні булочки, смачні круасани, фірмова випічка — такі продукти останнім часом користуються все більшим попитом. Найчастіше вони займають головне місце в меню тематичних кафе чи ресторанів, залучаючи постійних клієнтів. Саме тому постійно зростає попит і на конвекційні печі, в яких найзручніше створювати кращі хлібобулочні вироби.
Конвекційна піч: види, особливості роботи
Конвекційна піч — це своєрідна духовка, яка відрізняється багатьма перевагами. А саме:
- Завдяки конструкції, гаряче повітря розподіляється всередині шафи рівномірно, що гарантує правильне випікання кожного виробу. Все працює дуже просто: ТЕН на задній стінці духовки нагрівається, а вентилятор рівномірно розганяє необхідне тепло всередині камери.
- Час приготування в конвекційній печі менше, ніж в звичайній духовій шафі. Це дуже зручно і цінується в закладах з великою кількістю клієнтів.
Вибираючи для випічки конвекційні печі, звертайте увагу на їх різновиди:
- За типом підключення:
- газові;
- електричні.
- За типом управління:
- цифрові — обладнання працює за встановленою програмою за допомогою кнопок на панелі;
- сенсорні — ті ж цифрові, але з кнопками-сенсорами;
- механічні — рівень температури виставляється вручну за допомогою спеціальної ручки-реле. Пропонують мінімальну кількість програм.
На окрему увагу заслуговують моделі з парозволоженням. Це корисна опція для створення страв із дріжджового тіста. Таке обладнання може бути з ручним уприскуванням пари і з автоматичним.
Кращі виробники конвекційних печей
Купити конвекційну піч в Києві рекомендуємо в інтернет-магазині Accord Group. На сайті представлені моделі відомих і надійних виробників, серед яких:
- Unox — італійський бренд, який випускає найкраще обладнання для кондитерських та пекарень. Серед переваг техніки цієї торгової марки — широкий вибір пропозицій з різними функціями і потужністю. А також використання особливої технології Cool Touch, яка гарантує, що скло в духовці не перегріється.
- Piron — конвекційні печі від італійського бренду, які відповідають співвідношення ціна/якість. Виробництво: Італія.
- Rational — німецька компанія, що пропонує високоякісне обладнання для людей, які займаються успішним ресторанним або готельним бізнесом, для власників кафе і піцерій. У пошуках кращого в Україні дуету ціни на конвекційні печі і якості придивіться до асортименту саме цього бренду.
Також слід запам'ятати, що для того, щоб духовка служила довго, а результат не розчаровував, потрібно дотримуватися правил експлуатації і періодично проводити технічне обслуговування обладнання фахівцями.