Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Фаршемішалки

gif Сортування
  • Фаршемішалка Airhot MME-11

Фаршемішалка Airhot MME-11

Бренд: Airhot
21600 грн
під замовлення
  • Тип Фаршемішалки
  • Місткість 11 л
  • Розміри резервуара
  • Розміри блоку двигуна 465x320x490 мм
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,3 кВт
  • Розміри 825x320x490 мм
  • Вага 18 кг
  • Виробник Airhot (Китай)
  • Країна-виробник Китай
  • Фаршемішалка Airhot MME-20

Фаршемішалка Airhot MME-20

Бренд: Airhot
32016 грн
під замовлення
  • Тип Фаршемішалки
  • Місткість 20 л
  • Розміри резервуара
  • Розміри блоку двигуна 465x320x490 мм
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,3 кВт
  • Розміри 875x330x490 мм
  • Вага 25 кг
  • Виробник Airhot (Китай)
  • Країна-виробник Китай
  • Фаршемішалка Sirman IP30 M 07
  • Фаршемішалка Sirman IP30 M 07
  • Фаршемішалка Sirman IP30 M 07

Фаршемішалка Sirman IP30 M 07

Бренд: Sirman
154368 грн
під замовлення
  • Тип Фаршемішалки
  • Місткість 42 л/30 кг
  • Розміри резервуара
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 680х365х530 мм
  • Вага 59 кг
  • Виробник Sirman (Італія)
  • Країна-виробник Італія
Image
Показати:
Фаршемішалки

Промислова фаршемішалка: принципи роботи та критерії правильного вибору

Для приготування страв з фаршу потрібно правильно підготувати сам продукт. Тільки в такому випадку результат буде смачним. Купити фаршемішалку в Києві — це забезпечити своє підприємство необхідним обладнанням. Пристрій буде швидко і правильно змішувати м'ясну масу до однорідної консистенції, з якої зручно і легко готувати ковбасні вироби, сосиски, а також інші страви. В інтернет-магазині Accord Group ви знайдете хороший асортимент надійних фаршемісильних машин від компаній з перевіреною репутацією: Airhot і Sirman.

Переваги професійних фаршемішалок

Промислова фаршемішалка потрібна не тільки для роботи з м'ясом. Вона також відмінно справляється з овочами, рибою і сиром. Її використовують для приготування різних фаршів для найрізноманітніших страв. А тому переоцінити її переваги неможливо.

«Плюси» використання такого обладнання на професійній кухні:

  1. Висока продуктивність і швидкість роботи. Як результат, економія часу.
  2. Автоматизація. Ви задаєте конкретні параметри і пристрій працює без вашого втручання.
  3. Простота в догляді. Конструкція фаршемісильної машини така, що всі деталі легко мити, вони не мають глибоких швів, за якими може накопичуватися бруд. Це гігієнічно і зручно.
  4. Якість продукту на виході. Фарш розмішується рівномірно, його текстура стає більш щільною за рахунок позбавлення від повітря; смак і колір — насиченим, а термін зберігання істотно продовжується.

Такі пристрої є незамінними для використання в м'ясних цехах, в рибних цехах, а також в магазинах і супермаркетах, ресторанах і кафе, барах і піцеріях. Також обладнання вибирають для домашнього використання і для експлуатації в їдальнях.

Важливі характеристики професійного фаршемісу

В продажу в Україні доступні різні моделі такого обладнання. Вони відрізняються потужністю, функціональністю, зовнішніми параметрами і вартістю. Купити фаршемішалку можна на сайті Accord Group. При цьому звертайте увагу на характеристики обладнання:

  • Потужність. Від неї залежить продуктивність пристрою.
  • Обсяг чаші. Це може бути ємність на 50 літрів, а може і на 250 літрів. Все залежить від того, скільки вихідного продукту вам потрібно закласти на один цикл перемішування.
  • Якісні матеріали. Як корпус, так і інструмент для перемішування, повинні бути міцними, з безпечних і довговічних матеріалів.

Також варто відзначити, що на ринку існують різні типи професійних фаршемішалок.

За типом вузла виділяють:

  • Шнекові — гарні для однорідного продукту.
  • Z-образні — використовують для щільної сировини або підморожених продуктів.
  • Спіральні — зручні для перемішування продуктів після розморожування, які вимагають від машини більше потужності.
  • Лопатеві — для сировини, яке вимагає дбайливого перемішування.

Також розрізняють агрегати з безперервною і періодичною дією, з приводами різного типу, з різними типами вивантаження фаршу, вакуумні і невакуумні.

Підібрати зручну модель і придбати обладнання оптом чи вроздріб вигідно з онлайн каталогом Accord Group. У нас приємні ціни на фаршеміси в Україні і оригінальна якість кожної пропозиції.

Image