Печі на деревному паливі
Скільки б часу не минуло — вугільні печі залишаються все ще затребуваними. У сучасній кухні, вони посіли високе місце, в плані якісного і швидкого готування рибних, м'ясних страв (стейки), а також овочів. Якщо ви хочете трохи урізноманітнити своє гриль-меню та барбекю, то печі на твердому паливі, підійдуть вам в самий раз!
Завдяки сучасним технологіям виробництва установка обладнання практикується на відкритих майданчиках, де воно відмінно вписується в дизайн екстер'єру. На сьогоднішній день на ринку представлені різноманітні лінійки продукції, виходячи з необхідного обсягу та кількості посадкових місць у закладі.
Переваги печі на твердому паливі:
- Закритість печі забезпечує економію вугілля до 25%.
- Рівномірний розподіл тепла, яке може підтримуватися значний час.
- Одночасне приготування різних страв, що виключає змішування запахів.
- Приготування деяких страв займає значно менше часу ніж на мангалі. Наприклад, для приготування 7 кг курячих ніжок на двох решітках, знадобитися всього 3 хвилини.
У печі існує всього один недолік — це ручне завантаження вугілля. Проте, продуманість пристрою до найменших деталей, дозволяє робити це без будь-яких проблем. Всі печі можна укомплектувати потрібними аксесуарами, які перетворюють процес приготування страви в одне задоволення.
Ми допоможемо вам підібрати і купити піч на твердому паливі під потрібний обсяг вашого виробництва. Крім того, ми доставимо піч безкоштовно в межах Києва і допоможемо підключити її.