Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Тісторозкаточні машини

gif Сортування
  • Тісторозкатка ручна Imperia Restaurant manuale 010

Тісторозкатка ручна Imperia Restaurant manuale 010

Бренд: Imperia
34080 грн
є в наявності
  • Тип Тісторозкаточні машини
  • Призначення Загальне
  • Подача тіста Ручна
  • Робочий механізм 1 пара валків
  • Довжина валків 220 мм
  • Розміри 300х220х250 мм
  • Вага 10,5
  • Країна-виробник Італія
Image
Показати:
Тісторозкаточні машини

Тісторозкаточна машина — сучасна альтернатива ручним качалкам

Тісторозкаточні машини — це одне з найкращих винаходів, яке істотно полегшує процес виробництва різноманітної випічки та інших виробів з тіста. Якщо раніше для приготування булочок, пельменів, чебуреків або локшини доводилося довго працювати з качалкою, то сьогодні все виглядає набагато простіше. Саме тому купити тісторозкаточну машину в Києві стало головним завданням багатьох кафе, піцерій, ресторанів та спеціалізованих заводів.

Різновиди тісторозкаточних машин

Тісторозкаточні машини бувають різні. Їх розрізняють за кількома критеріями:

  1. За особливістю конструкції:
    • Підлогові — для роботи з великими обсягами продукції (хороший варіант для пекарень і хлібозаводів, а також кондитерських).
    • Настільні — тісторозкаточні машини за меншою ціною, але і для більш лаконічних завдань.
  2. За потужністю для різних типів тіста:
    • Реверсивні — дуже зручні, якщо потрібні листи різної товщини. Їх отримують за рахунок зміни зазору між обертовими валками. Такі пристрої призначені для отримання заготовок великих розмірів.
    • Для піци — ці моделі дозволяють отримувати заготовки округлої форми.
    • Малогабаритні пристрої для роботи з дріжджовим і бездріжджовим тістом — незамінні для закладів, де виготовляють пельмені, чебуреки та інші «малогабаритні» страви.
  3. За розміром обертових циліндрів:
    • Невеликі — з розміром циліндрів до 20 см — для приготування «дрібних» виробів, таких як пельмені, равіолі.
    • Середні — з довжиною циліндрів 20-50 см — зручні для випічки.
    • Великі — з довжиною циліндрів 50 см і більше — для великих підприємств для отримання заготовок великих розмірів.
  4. За системою управління буває тісторозкатка ручна і електрична. Також останнім часом популярністю користуються сенсорні моделі.

Принцип роботи і додаткові опції тісторозкаточного обладнання

В експлуатації тісторозкаточна машина дуже проста і зручна. Досить просто пропустити порцію тіста між циліндрами, заздалегідь виставивши необхідні параметри по висоті і ширині, і на виході отримати заготовку необхідного розміру. Плюси використання подібної техніки очевидні:

  • Економія часу і фізичних сил.
  • Ідеально рівні заготовки з однаковими розмірами по всій площі.
  • Висока продуктивність.

До того ж останнім часом звичайні машини почали доповнювати багатьма корисними функціями. Наприклад, ви можете вибрати модель з пристроєм для приготування пасти. В результаті ви отримаєте ідеальні шматочки і заощадите купу часу і сил. Також обов'язково звертайте увагу на комплектацію насадок, які додаються до техніки. Завдяки їм можна легко надавати тесту найрізноманітніших форм і розмірів.

Вибираємо тісторозкочувальну машину

Купити тісторозкачувальне обладнання буде практичним рішенням для харчового виробництва різних масштабів. Невелике кафе або великий ресторан, хлібозавод або пекарня — тут без такого помічника сьогодні обійтися складно.

По-перше, з такими машинами легше впоратися з крутим тістом, тоді як вручну для його розкачування витрачається купа сил і часу. По-друге, вони дозволяють виробляти багато заготовок за короткий термін. До того ж домогтися такого рівномірного результату при роботі з качалкою майже нереально.

Щоб правильно вибрати техніку такого типу визначитеся в декількох важливих питаннях:

  • З яким тестом ви будете працювати?
  • Яка вам потрібна продуктивність?
  • Продукти якого розміру ви будете робити?
  • Для кухні якого розміру ви вибираєте обладнання?

Відповівши на ці запити, звертайтеся в інтернет-магазин Accord Group, де вам запропонують найкращий за якістю і надійністю в Україні вибір техніки від італійських брендів Fimar, ItPizza і Pizza Group.

Image