Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Апарати Sous Vide

gif Сортування
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100

Апарат Sous Vide Stalgast 691100

Бренд: Stalgast
16464 грн
є в наявності
  • Тип Апарати Sous Vide
  • Об'єм До 50 л
  • Глибина нагріву 200 мм
  • Температура 5-99°С
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь+Пластик
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,4 кВт
  • Розміри 145х115х325 мм
  • Вага 1,9 кг
  • Виробник Stalgast (Польща)
  • Країна-виробник Польща
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196

Апарат Sous Vide Stalgast 691196

Бренд: Stalgast
12000 грн
під замовлення
  • Тип Апарати Sous Vide
  • Об'єм До 30 л
  • Глибина нагріву 200 мм
  • Температура 5-99°С
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь+Пластик
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,2 кВт
  • Розміри 100х161х335 мм
  • Вага 1,8 кг
  • Виробник Stalgast (Польща)
  • Країна-виробник Польща
  • Апарат Sous Vide Hendi 225448

Апарат Sous Vide Hendi 225448

Бренд: Hendi
32352 грн
під замовлення
  • Тип Апарати Sous Vide
  • Об'єм До 20 л
  • Глибина нагріву 200 мм
  • Температура 45-95°С
  • Наявність крану Так
  • Напруга 220 В
  • Потужність 0,6 кВт
  • Розміри 600х330х300 мм
  • Вага 7 кг
  • Виробник Hendi (Нідерланди)
  • Країна-виробник Китай
  • Гастроємність для апарату Sirman Softcooker Y09

Гастроємність для апарату Sirman Softcooker Y09

Бренд: Sirman
13920 грн
під замовлення
  • Тип Гастроємності для Sous Vide
  • Робочий об'єм 22 л
  • Загальний об'єм 27 л
  • Матеріал Нержавіюча сталь
  • Розміри 565х360х260 мм
  • Вага 7,7 кг
  • Виробник Sirman (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Апарат Sous Vide Sirman Softcooker Y09

Апарат Sous Vide Sirman Softcooker Y09

Бренд: Sirman
42720 грн
під замовлення
  • Тип Апарати Sous Vide
  • Об'єм До 50 л
  • Глибина нагріву 165 мм
  • Температура 20-100°С
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
  • Напруга 220 В
  • Потужність 2 кВт
  • Розміри 130х260х380 мм
  • Вага 4,5 кг
  • Виробник Sirman (Італія)
  • Країна-виробник Італія
  • Апарат Sous Vide Airhot SV-20
  • Апарат Sous Vide Airhot SV-20

Апарат Sous Vide Airhot SV-20

Бренд: Airhot
8304 грн
під замовлення
  • Тип Апарати Sous Vide
  • Об'єм До 22 л
  • Глибина нагріву 153 мм
  • Температура 0-90°C
  • Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
  • Напруга 220 В
  • Потужність 1,1 кВт
  • Розміри 90x115x356 мм
  • Вага 2,4 кг
  • Виробник Airhot (Китай)
  • Країна-виробник Китай
Image
Показати:
Апарати Sous Vide

Sous Vide (су-від) — «вакуумне» рішення!

Словосполучення Sous Vide прийшло з французької мови і означає «в вакуумі». Історія цієї технології починається в 60-х роках, коли в США і Франції практикували вакуумне пакування харчових продуктів для тривалого зберігання їжі. Після процесу адаптації вакуумної технології, світові ресторани почали її повсюдно використовувати при готуванні страв. З недавно часу технологія Су-Від доступна і для домашнього використання.

Приготування їжі з за принципом використання Sous-vide:

  • Продукт запаковується в харчовий пластик, з якого викачується повітря.
  • Упаковка поміщається в спеціальну ванну, яка нагріта до необхідної температури.
  • Температура підтримується до кінця готування їжі (від 47 до 70-80°С).

Одним з головним секретів технології є те, що повітряний прошарок між продуктами і упаковкою відсутня. Саме тому, температури води і продукту вирівнюється, а страва не псується і не перегрівається. Не варто забувати, що технологія працює тільки при відкачуванні повітря з упаковки. Дана технологія дозволяє легко експериментувати з властивостями продуктів. Наприклад, структура кавуна після готування стає більш щільною і колір стає  ще більш яскравим. Рибні та м'ясні стейки виходять неймовірно соковитими, завдяки рівномірному просмажуванню, яке недоступне для традиційного готування.

Купити апарат су-від можна в інтернет-магазині Accord Group, де менеджер проконсультують і допоможуть оформити доставку.

Image