Banner
Banner Mobile
0
Товарів: 0 на 0 грн
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання
Обладнання
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання

Апарати Sous Vide

gif Сортування
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691100
Апарат Sous Vide Stalgast 691100
Бренд: Stalgast

Артикул: 530-691100

16965 грн
під замовлення
  • Вага: 1,9 кг
  • Виробник: Stalgast (Польща)
  • Глибина нагріву: 200 мм
  • Країна-виробник: Польща
  • Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик
  • Напруга: 220 В
  • Об'єм: До 50 л
  • Потужність: 1,4 кВт
  • Розміри: 145х115х325 мм
  • Тип: Аппараты Sous Vide
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
  • Апарат Sous Vide Stalgast 691196
Апарат Sous Vide Stalgast 691196
Бренд: Stalgast

Артикул: 530-691196

12275 грн
під замовлення
  • Вага: 1,8 кг
  • Виробник: Stalgast (Польща)
  • Глибина нагріву: 200 мм
  • Країна-виробник: Польща
  • Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик
  • Напруга: 220 В
  • Об'єм: До 30 л
  • Потужність: 1,2 кВт
  • Розміри: 100х161х335 мм
  • Тип: Аппараты Sous Vide
  • Апарат Sous Vide Hendi 225448
Апарат Sous Vide Hendi 225448
Бренд: Hendi

Артикул: 716-225448

34861 грн
під замовлення
  • Вага: 7 кг
  • Виробник: Hendi (Нідерланди)
  • Глибина нагріву: 200 мм
  • Країна-виробник: Китай
  • Напруга: 220 В
  • Наявність крану: Так
  • Об'єм: До 20 л
  • Потужність: 0,6 кВт
  • Розміри: 600х330х300 мм
  • Тип: Аппараты Sous Vide
  • Гастроємність для апарату Sirman Softcooker Y09
Гастроємність для апарату Sirman Softcooker Y09
Бренд: Sirman

Артикул: 7170102

14239 грн
під замовлення
  • Вага: 7,7 кг
  • Виробник: Sirman (Італія)
  • Загальний об'єм: 27 л
  • Країна-виробник: Італія
  • Матеріал: Нержавіюча сталь
  • Робочий об'єм: 22 л
  • Розміри: 565х360х260 мм
  • Тип: Гастроёмкости для Sous Vide
  • Апарат Sous Vide Sirman Softcooker Y09
Апарат Sous Vide Sirman Softcooker Y09
Бренд: Sirman

Артикул: 7170002

45172 грн
під замовлення
  • Вага: 4,5 кг
  • Виробник: Sirman (Італія)
  • Глибина нагріву: 165 мм
  • Країна-виробник: Італія
  • Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
  • Напруга: 220 В
  • Об'єм: До 50 л
  • Потужність:
  • Потужність: 2 кВт
  • Розміри: 130х260х380 мм
  • Температура:
  • Тип: Аппараты Sous Vide
  • Апарат Sous Vide Airhot SV-20
  • Апарат Sous Vide Airhot SV-20
Апарат Sous Vide Airhot SV-20
Бренд: Airhot

Артикул: 7300093

8495 грн
під замовлення
  • Вага: 2,4 кг
  • Виробник: Airhot (Китай)
  • Глибина нагріву: 153 мм
  • Країна-виробник: Китай
  • Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
  • Напруга: 220 В
  • Об'єм: До 22 л
  • Потужність: 1,1 кВт
  • Розміри: 90x115x356 мм
  • Тип: Апарати Sous Vide
Image
Показати:
Апарати Sous Vide

Sous Vide (су-від) — «вакуумне» рішення!

Словосполучення Sous Vide прийшло з французької мови і означає «в вакуумі». Історія цієї технології починається в 60-х роках, коли в США і Франції практикували вакуумне пакування харчових продуктів для тривалого зберігання їжі. Після процесу адаптації вакуумної технології, світові ресторани почали її повсюдно використовувати при готуванні страв. З недавно часу технологія Су-Від доступна і для домашнього використання.

Приготування їжі з за принципом використання Sous-vide:

  • Продукт запаковується в харчовий пластик, з якого викачується повітря.
  • Упаковка поміщається в спеціальну ванну, яка нагріта до необхідної температури.
  • Температура підтримується до кінця готування їжі (від 47 до 70-80°С).

Одним з головним секретів технології є те, що повітряний прошарок між продуктами і упаковкою відсутня. Саме тому, температури води і продукту вирівнюється, а страва не псується і не перегрівається. Не варто забувати, що технологія працює тільки при відкачуванні повітря з упаковки. Дана технологія дозволяє легко експериментувати з властивостями продуктів. Наприклад, структура кавуна після готування стає більш щільною і колір стає  ще більш яскравим. Рибні та м'ясні стейки виходять неймовірно соковитими, завдяки рівномірному просмажуванню, яке недоступне для традиційного готування.

Купити апарат су-від можна в інтернет-магазині Accord Group, де менеджер проконсультують і допоможуть оформити доставку.

Image