Супниці професійні
Основним призначенням професійних супниць (які часто називають мармітом для перших страв) є короткочасне зберігання і підтримка в гарячому стані перших страв.
Такі марміти можна використовувати:
- на професійній кухні у виробничому цеху;
- на лінії роздачі в їдальні з частковим самообслуговуванням, в закладах з самообслуговуванням.
Корпус електричного марміту для перших страв виготовляють з нержавіючої сталі.
Кришка може бути виконана з нержавіючої сталі або скла, зазвичай має виріз для ополоника.
Нагрівальні елементи вбудовані в дно корпусу. Температура регулюється в діапазоні від 30 до 95°С. Промислові супниці можуть бути різні за об'ємом: від 8 до 20 л. У нашому інтернет-магазині можна купити супниці Airhot та EWT Inox.Менеджери нашої компанії допоможуть вам зробити вибір і купити супницю.