Стерилізатор для ножів Fimar SUV10 (10 ножів)
- Тип Стерилізатори
- Тип установки Настінний
- Таймер 60 хв
- Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
- Кількість ножів 10
- Напруга 220 В
- Потужність 16 Вт
- Розміри 430х160х640 мм
- Вага 9кг
- Країна-виробник Fimar (Італія)
Здоров'я завжди виступає головним центром уваги. У сфері HoReCa також відповідально підходять до чистоти і безпеки. Наприклад, система НАССР стандартизує і контролює правила безпеки і гігієнічності на кухні. Для того, щоб зберігати посуд і, тим більше, джерело патогенних бактерій — яйця в чистоті, на професійних кухнях використовують стерилізатор.
Стерилізатор — це кухонне обладнання, яке дезінфікує поверхню різних столових приладів, посуду, мусатів та яєць. Наприклад, ви можете з легкістю попередити розмноження бактерій на кухонних ножах, на столових виделках, ложках.
Це невеликий бокс з навісними або висувними дверцятами. Для його виробництва частіше використовують нержавіючу і хромовану сталь. Наприклад, у стерилізатора для ножів і яєць Stalgast корпус виготовлений з нержавіючої сталі, для попередження корозії та пошкоджень механічних. Також для додаткової чистоти, стійкості до перепадів температури і до вологи, решітки зроблені з хромованої сталі. Так, як він досить компактний, можна встановити і на поверхню столу. Для посилення стійкості кріплять до стіни.
Всередину боксу поміщаєте посуд або кухонний інвентар, на екрані управління вибираєте необхідний час і вмикаєте. Поки ви займаєтеся важливими справами, стерилізатор самостійно ретельно обробляє кожен куточок посуду або інвентарю. На сьогодні існує 3 основних типи знезараження, за допомогою:
Такі методи миттєво знищують з поверхні бактерії і кишкові палички. Вибираючи пристрій, орієнтуйтеся на місткість і потужність обладнання. наприклад:
Обробка в такому універсальному кухонному обладнанні може займати до 150 секунд, заощаджуючи ваш час і зберігаючи гігієнічність на кухні без додаткових зусиль.
Підбираючи стерилізатор зверніть увагу на параметри та налаштування, які впливають на досягнення бажаної мети. Купуючи обладнання для професійних кухонь з великим потоком гостей, упевніться:
Для того, щоб підібрати правильне кухонне обладнання і досягати поставлених цілей, рекомендуємо скористатися нашим сайтом. В асортименті представлені недорогі моделі для різних обсягів інвентарю та посуду. Також можете самостійно детально ознайомитися з цінами, фотографіями і характеристиками товарів. Пропонуємо послуги з доставки по місту Києву й Україні.
Скористайтеся безкоштовною консультацією, для розвінчання всіх сумнівів. Наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші запитання стосовно обладнання та виберуть певні моделі, які змогли б ефективно виконувати ваші завдання. Для отримання безкоштовної консультації телефонуйте за номером +38 (098) 33 777 88 або +38 (044) 33 777 88.